| Kerberos Crisis | |
|
+4Diane Kruger Oliver Wood Ceza Bilgin Kerberos Crisis 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Kerberos Crisis Salı Nis. 01, 2008 10:35 pm | |
| Adı :Kerberos Soyadı :Crisis Yaşı :28 Mesleği :Sihir Bakanı Adayı Fiziksel Özellikleri : Bkz:Avatar Davranışları : -Terazi burcu nasıl davranırsa ole. Bir İnsanda Hiç sevmedikleri Davranışlar: -yılışıklık. -Süzme Salaklık -Saflık -ikiyüzlülük -Satıcılık -Rap dinliyo olması Kısaca Ailesiyle İlgili Bir Kaç Cümle : -Ailem Yunan-İngiliz ortak projeksiyonu . :D -Babam Yunan Annem İngiliz. Yeni Tanıştıkları - - - - - Sevdikleri : -paige hilary halvert - - - - Sevmedikleri : - - - - - Nefret Ettikleri - - - - - Sevgilisi: - Prof.Eva Longoria CrisisKankaları : -Prof.Ceza Hudgens Bilgin -Oliver Wood -Prof.Diane Kruger -Prof.Vanessa H. Bilgin - Dostları : - - - - - İyi Arkadaşları : - - - - - Arkadaşları : - - - - - Yeni Tanıştıkları : - - - - - Nötr : - - - - - Hiç Bir Duygu Beslemedikleri : - - - - - Hoşlanmadıkları : - - - - - Gıcık Oldukları : - - - - - Düşmanları : - - - - - Ailesi : (RP'deki gerçek değil ... ) -Eşim Prof.Eva Longoria Crisis- -
En son Kerberos Crisis tarafından Çarş. Nis. 16, 2008 6:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
| |
Ceza Bilgin Hogwarts Müdürü/Tılsım Prof./Hufflepuff Bina Sorum.
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Çarş. Nis. 02, 2008 9:47 pm | |
| rapten nefret ettiğine göre güzel bir yere eklersin heralde dimi | |
|
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Çarş. Nis. 02, 2008 9:57 pm | |
| | |
|
| |
Diane Kruger Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 154 Yaş : 38 Rp Partneri : .......... Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : İyiliğin Büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Çarş. Nis. 02, 2008 9:58 pm | |
| | |
|
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Çarş. Nis. 02, 2008 10:43 pm | |
| | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Cuma Nis. 04, 2008 11:06 am | |
| çok özür dilerim görmemişim de şimde ekliyorum hemen | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Cuma Nis. 04, 2008 5:56 pm | |
| Beni ister ekle istersen eklem Fark olmas bnm için... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Cuma Nis. 04, 2008 6:24 pm | |
| eklerim ama bi şartla Rowena Rp sevgilisi arayanlar bölümünde benim en son yazığım yoruma bakarsan tam süper olar ekliceğim yer değişir. | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Salı Nis. 15, 2008 6:01 pm | |
| hadi ama beni ve eşimi unuttunuz. | |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Salı Nis. 15, 2008 6:54 pm | |
| Benide ekle eklememişsin darıldım | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Çarş. Nis. 16, 2008 9:25 pm | |
| nefret ettikleri veya düşmanları tenezül ederseniz... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Perş. Nis. 17, 2008 1:32 pm | |
| yooo ole bişi yok ben sana düşman değilim sadece diğer profesörlerin haklarını savunuyorum. Beni ve diğerlerini inandırmak istiyosan rp ni profesör başvuruları yazan yere yaz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Perş. Nis. 17, 2008 7:11 pm | |
| | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Cuma Nis. 18, 2008 10:51 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis C.tesi Nis. 26, 2008 11:26 pm | |
| senin için admin onu açıak ha? admine yolladım!! | |
|
| |
Bill K. Bledel Ravenclaw Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 33 Rp Yaşı : Bledel Ailesi Rp Partneri : Arya Bledel Savaş Tarafı : Ölüm YİYEN Asa : ~Asil Davranışlar~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 03/06/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis Çarş. Tem. 02, 2008 5:21 pm | |
| | |
|
| |
| Kerberos Crisis | |
|