| Şarkı Sözleri | |
|
+3Diane Kruger Ceza Bilgin Emily B. DoUrden 7 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 12:27 pm | |
| Amy Lee---Missing You (with Big Dismal)
I don't want to say goodbye
I can see the fear inside your eyes
It's so hard to walk away
I know that this feels like the end
Life never seems to let you win
But I'll be back someday
Now I'm already missing you
But I'm not even gone
In time we'll be together again
And it won't be long
Now everything goes up and down
And the world keeps spinning round and round
And still you're waiting there
I'll try to make it another night
And dream of you when I close my eyes
'Cause I'll be back someday
But I'm not even gone
And it won't be long
Just hold it in
Don't let it go
You'll always live
Inside my soul
But I'm not even gone
And it won't be
And it won't be long
Already missing you
(In time we'll be together again)
And it won't be long
(And it won't be long)
Yeah Yeah | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 12:28 pm | |
| Şebnem Ferah--Çakıl Taşları
benim çakıl taşlarım var irili ufaklı kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım çakıl taşlarım var her yerden topladığım boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım
benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı taktığım zamanlarda içini gösteren adeta
sen hiç 'hiç' oldun mu, birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim hiç boyanmamış dört duvarım var çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim benim hiç yıkılmamış duvarlarım var dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen?
benim bir hikayem var sonunu yazmadığım benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım benim umudum var benim umudum benim umudum var benim umudum
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
sen hiç 'hiç' oldun mu birden duruldun mu? bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi? altında ağ olmadan yerden yükseldin mi? tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen? düştün mü sen? | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 12:30 pm | |
| Teoman-Overload
You paint such a pretty picture You fuel my desire But destiny's always uncertain When fate's still in style
I've travelled the road of excess I've learned to survive I picked up the devil he told me He wanted to drive...
I'm watching the rain clouds come And wash over me And I fall down wasted I overload I overload Overload
So precious the smallest of mercies I hold to my chest I'm finding it's taking forever To sing every breath But I know what I've said I know what I've done But I'm taking a break from reason Because I still want some fun
I'm watching the rain clouds come And wash over me I'm searching for someone, something To satify me I'm watching the rain clouds come And wash over me And I fall down wasted I overload
So satisfy everything And damn the dismay Because pleasure becomes the puppet Before your mistakes So sing, all along, sing every song Louder, louder now...
I'm watching the rain clouds come And wash over me I'm searching for someone, something To satify me I'm watching the rain clouds come And wash over me And I fall down wasted I overload I overload I overload I overload I overload | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 12:32 pm | |
| Tokio Hotel-Love Is Dead
I hold your letter in my frozen hand The last line was long As long as it burns My look carries on
With every word another feeling dies I'm left here in the dark No memories of you I close my eyes Its killing me
We die when Love is dead Its killing me We lost a dream we never had The world in silence should forever feel alone Cause we are gone and we will never overcome Its over now
Vultures are waiting for what's left of us What can we take It all is not worth if we lose our trust There coming closer Want you and me I can feel their claws Let me go now Try to break free Its killing me
We die when Love is dead Its killing me We lost a dream we never had The world in silence should forever feel alone Cause we are gone and we will never overcome Its over now now now Its over now now now Its over now Its over now Its over now
Vultures are waiting for what's left of us Taking the less of you And the less of me Its killing me
We die when Love is dead Its killing me We lost a dream we never had The world in silence should forever feel alone Cause we are gone and we will never overcome Its over now now now Its over now now now Its over now Its over now
Senin mektubunu Donmus elimle tutuyorum Son cümlen uzundu Kadariyla yaniyor Gözlerim onu tutuyor Her kelimeyle bir duygu ölüyor Burda, karanlikta duruyorum Senden bir hatirim yok Gözlerimi sonsuza kapatiyorum Beni öldürüyor
Refrain
Biz ölmüsüz, askimiz öldügü zaman Beni ölrüdüryor Bir hayalimizi kaybedik Hic gercek olamadigi bir hayal Dünya sessislikte Her zaman icin kendisini yanliz hissetsin Cünkü biz gidmisiz Ve hic bir zaman yine gelemiceyiz Her sey bitti
Akbabalar bekliyorlar Bizden bir sey almak icin Ne beraber alirsak Anlami kalmaz Güvenimizi kaybedirsek Onlar yaklasiyorlar Seni ve beni istiyorlar Kanatlarini hissedebiliyorum Elimi simdik birak Cikmaya calis burdan Beni ölrüdüryor
Refrain
Biz ölmüsüz, askimiz öldügü zaman Beni ölrüdüryor Bir hayalimizi kaybedik Hic gercek olamadigi bir hayal Dünya sessislikte Her zaman icin kendisini yanliz hissetsin Cünkü biz gidmisiz Ve hic bir zaman yine gelemiceyiz Her sey bitti, bitti, bitti Her sey bitti, bitti, bitti Her sey bitti, bitti
Akbabalar bizi bekliyorlar Senin sonunu aliyorlar Ve benim sonumu Beni öldürüyor
Refrain
Biz ölmüsüz, askimiz öldügü zaman Beni öldürüyor Bir hayalimizi kaybedik Hic gercek olamadigi bir hayal Dünya sessislikte Her zaman icin kendisini yanliz hissetsin Hayir Cünkü biz gidmisiz Ve hic bir zaman yine gelemiceyiz Her sey bitti, bitti, bitti Her sey bitti, bitti, bitti Her sey bitti, Her sey bitti | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 12:36 pm | |
| LİNKİN PARK-GİVEN UP
Wake in a sweat again Another day's been laid to waste In my disgrace Stuck in my head again Feels like i'll never leave this place There's no escape
I'm my own worst enemy...
I've given up! I'm sick of feeling Is there nothing you can say? Take this all away I'm suffocating Tell me, what the fuck is wrong With me?
I don't know what to take Thought i was focused But i'm scared I'm not prepared I hyperventilate Looking for help, Somehow, Somewhere And no one cares
I'm my own worst enemy...
I've given up I'm sick of feeling Is there nothing you can say? Take this all away I'm suffocating Tell me, what the fuck is wrong With me?
Put me out of my misery! Put me out of my misery! Put me out of my Put me out of my fucking misery!
I've given up I'm sick of feeling Is there nothing you can say? Take this all away I'm suffocating Tell me, what the fuck is wrong With me?
Yeniden kan ter içinde uyandım. Başka bir gün boşa harcanmak için koyuldu.. Benim rezaletimin içinde. Yeniden kafamın içinde saplanmış. Burayı hiç terketmemişim gibi hissediyorum Kaçış yok.. Ben kendimin en kötü düşmanıyım..
Boşverdim. Ben hislerin hastasıyım. Söyleyebileceğin hiçbir şey yok mu? Bunu uzağa götür. Boğuluyorum.. Söyle bana benim sorunum ne
Ne almam gerektiğini bilmiyorum. Düşündüm, odaklanmıştım ama korktum. Hazırlanmadım. Anormal nefes alıyorum. Yardım arıyorum her nasılsa her nerdeyse. Ve sen umursamıyorsun.. Ben kendimin en kötü düşmanıyım.
Boşverdim. Ben hislerin hastasıyım. Söyleyebileceğin hiçbir şey yok mu? Bunu uzağa götür. Boğuluyorum.. Söyle bana benim sorunum ne
Beni ızdırabımdan çıkar Beni ızdırabımdan çıkar Beni çıkar Beni bu kahrolası ızdırbımdan çıkar!
Boşverdim. Ben hislerin hastasıyım. Söyleyebileceğin hiçbir şey yok mu? Bunu uzağa götür. Boğuluyorum.. Söyle bana benim sorunum ne | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 2:04 pm | |
| ZARDANADAM--AYNA AYNA SÖYLE BANA
Kafamı kuma gömsem de, duymasam bu rezil sesleri,
Nereye gidersem gideyim ensemde hep nefesleri,
Çatlamam, patlamam, her gördüğüm ...... atlamam,
Gitarımı yerim yine de yutmam hazır tabletleri.
Beni müzikten soğuttunuz, yüreğimi kuruttunuz,
Çocukluk hayallerimi aldınız yere vurdunuz,
Size ruhumu açtım, yalnızlığımı paylaştım,
Elimi tutmak yerine, beni zincire vurdunuz.
Ayna ayna söyle bana var mı bizden güzeli,
Gölgemden kaçar oldum ben bu işten bezeli!
Ayna ayna göster bana var mı bir çıkış yolu,
Kendimden korkar oldum ben bu işe gireli!
Yazılır, çizilir, her gün biri kurban edilir,
Ezilir, büzülür, forum görür aslan kesilir,
Ben takmam bunları, kime ne? desem de inanma,
Boğazımda bir düğüm, bükülür boynum, kalbim çizilir.
En son Eva Haylel Bell tarafından Çarş. Ağus. 20, 2008 2:12 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 2:09 pm | |
| EVANESCENCE-BRİNG ME TO LİFE
How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi
Where I've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı
Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar
wake me up inside İçimi uyandır
Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan
Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın
Before i come undone Save me from the nothing i've become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden
Now that I know what I'm without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum
You can't just leave me Beni hemen terk edemezsin
Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni
Bring me to life Hayata döndür beni
Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan.
All this time I can't believe I couldn't see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman
Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin.
I've been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan
Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi
Without a thought without a voice without a soul Don't let me die here beni ölüme terk etme bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde..
There must be something more Daha fazlası yaşanmalı
bring me to life Beni hayata döndür ine dalıyorum
Daha önce gönderilmişse özür dilerim... | |
|
| |
| Konu: Geri: Şarkı Sözleri Çarş. Ağus. 20, 2008 2:11 pm | |
| Cinema Bizarre - Escape To The stars
I'm sick and tired of this so-called life Without room to breathe I toss and turn in my bed all night Am i the only one who finds no peace?
What are you waiting for? What are you waiting for?
Escape to the stars Feeling so free Just you and me Escape to the stars Chasing a dream All that we need is to believe Escape to the stars
I've always been the one to speak my mind Strove against the stream Take on the system or leave it behind And you will find a new reality
What are you waiting for? What are you waiting for?
Escape to the stars Feeling so free Just you and me Escape to the stars Chasing a dream All that we need is to believe Escape to the stars
Overcome gravity Holding you down On the ground Free from insanity No one else is around
Neden bekliyorsun?
Yıldızlara kaçmak Çok özgür hissetmek Sadece sen ve ben Yıldızlara kaçmak Bir rüyayı kovalama Tüm ihtiyacımız inanmak Yıldızlara kaçmak
Her zaman aklımda konuşan biri oldu Akışı tekrar yönetiyor Sistem için sızlanmak ya da onu geride bırakmak Ve yeni bir gerçek bulacaksın
Neden bekliyorsun?
Yıldızlara kaçmak Çok özgür hissetmek Sadece sen ve ben Yıldızlara kaçmak Bir rüyayı kovalama Tüm ihtiyacımız inanmak Yıldızlara kaçmak
Yerçekimine karşı gelmek Seni aşağıda tutarak Yerde Delilikten uzakta Kimsenin olmadığı yerde | |
|
| |
| Şarkı Sözleri | |
|