| Aile Kurmak İçin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Aile Kurmak İçin Cuma Nis. 04, 2008 9:31 pm | |
| Aile Soyadı: Kurucu: Ail Özellikleri: Malikanenin yeri: Malikane resmi: Bunları doldurarak aile kurbilirisiniz! Öğrenciler Aile kuramaz!! Siz başlık açmayın ben açıcam!! | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin C.tesi Nis. 05, 2008 10:03 am | |
| LonGoriA Ailesi Eva Longoria Aile Özellikleri:Asil,Soylu,Zengin,Güçlü ve Kötülük İçin Çalışan Bir aile... Şatonun Resmi: Şatonun Yeri:Fransa | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin C.tesi Nis. 05, 2008 2:06 pm | |
| | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin C.tesi Nis. 05, 2008 4:31 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin Ptsi Nis. 07, 2008 7:24 pm | |
| Aile Soyadı: Wood Kurucu: Oliver Wood Aile Özellikleri: Melez, Saygıdeğer, Genellikle Gryffindor mezunu vermiş bir ailedir. Malikanenin yeri:Liverpool Malikane resmi: | |
|
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin Perş. Nis. 10, 2008 10:07 pm | |
| Resmi değiştirir misiniz gözükmüyor yani resim | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin Ptsi Nis. 14, 2008 5:01 pm | |
| Aile Soyadı: longbottom(ama değişmesni istiyorum lovegood olarak) Kurucu:luna longbottom Ail Özellikleri:asil,safkan melezlerdevar tabi,hep zay tarafındalardır istisnalar hariç(istisnalar kaideyi bozmaz),londrada yaşarlar.gryfindor ve hufflepufa öğrenci vermişlerdir. Malikanenin yeri:londra Malikane resmi: www.resimcity.com" border="0" alt=""/> |
|
| |
| Konu: Geri: Aile Kurmak İçin Ptsi Nis. 14, 2008 6:52 pm | |
| malikanen resmini pm ile at bana Luna tmm mı? | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Aile Kurmak İçin | |
|