| Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. | |
|
+2Simone Catherine Cardone Kerberos Crisis 6 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:36 pm | |
| ----------------------rp in+out------------------------------------ | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:40 pm | |
| eet gelin lan evleniyoz (sonunda) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:42 pm | |
| eett..Ama heran wasgeçebilrim(dermişim) | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:42 pm | |
| yanlız çok tuhaf bi çift oldk bn ö.y sen z.a.y | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:43 pm | |
| - Prof.Eva Longoria Crisis demiş ki:
- eett..Ama heran wasgeçebilrim(dermişim)
fark etmez :D | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:43 pm | |
| nası fark etmssss Yhnai ewlensekte olur ewlenmesekte mi diosun..... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:54 pm | |
| şakaydı abartmaya gerek yok. gereksiz bi şakaydı tamam da senin yaptığın neydi? | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 9:57 pm | |
| bne fark ettisen sonuna dermişm yasdm.. | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 10:03 pm | |
| ağlama yha ben de soledim ama şaka oldugunu | |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. C.tesi Nis. 12, 2008 10:28 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Paz Nis. 13, 2008 9:43 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Paz Nis. 13, 2008 10:04 am | |
| Lucius,iş arkadaşı olan Kerberos'un nikahına gitmek için hazırlıklarını yapmıştı.Evinden çıkarken bastıran fırtına ve yağmur yüzünden her tarafı ıslanmıştı.Bunun nedeni cisimlenmek yerine,mugglelar gibi gelmesi yüzünden oldu.Nikah salonuna gelmeden önce üstünü bir büyü ile temizledi ve kuruladı.Nikah salonuna geldiğinde etrafın cıvıl cıvıl olduğunu gördü.Hemen hızlı adımlarla nikah salonundan içeri girdi.Kerberos'un yanına gitti ve:
-''Tebrik ederim.İyi bir çift olacağınızdan eminim''dedi gülümseyerek.Daha sonra yanlarından ayrıldı ve bulduğu temiz bir masaya oturdu.
out:Acaba rp yapmayacak mısınız? |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Paz Nis. 13, 2008 10:09 am | |
| out:Yapacağız hatta şuan onunla uuraşıorum... | |
|
| |
Diane Kruger Uçuş Profesörü
Mesaj Sayısı : 154 Yaş : 38 Rp Partneri : .......... Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : İyiliğin Büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Paz Nis. 13, 2008 2:34 pm | |
| Diane dostu Kerberos 'un düğünü için hazırlanmıştı. Güzel göründüğünü düşünerek salona girdi. Eşi olacak olan Eva çok güzel görünüyordu. İkisinin yanına gidip " Tebrik ederim sizi, Umarım hayatınız boyunca birlikte mutlu olursunuz" dedi | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Paz Nis. 13, 2008 4:00 pm | |
| Kerberos şaşırmış bir şekilde olanları izliyordu.Gelenlere aptal gibi kafa sallayıp gülümsemeye çalışıyordu.Kendine gelmeliydi.Gözlerini kapattı --Bir!İki!Üç!-- Gözlerini açtı ve gelini ayağa kaldırıp Düğün müziğinin çalınmasını istedi. Fakat vazgeçip tango müziği çalmalarını istedi.Müzik girdiği anda asil bir hareketle gelini dansa davet etti.Güzel bir danstan sonra Nikah memuru gelmişti.Hemen masaya oturdular.İkisinin de heyecanı gözlerinden okunuyordu. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Paz Nis. 13, 2008 6:20 pm | |
| Eva o kadar heyecanlıydı ki selam verenlere cevap vermede oldukça gecikiyordu.Hayatında daha önce hiç bu kadar heyecanlanmamıştı.Bulunduğu kendi düğünüydü ve ewliliğe adım atıyordu.Daha sonra kendine geldi ve şöyle bir silkinip Kerberos'a sewgiyle gülümsedi.Daha sonra masadaki yerini aldı.. | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Ptsi Nis. 14, 2008 6:35 pm | |
| Eva imzanı değiştir bence banlancan yoksa.
''Reklam Yapanın binasına +20 puan... '' yazmışsın.Ne maksatla yazdın bilmiyom ama değiştir. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Ptsi Nis. 14, 2008 6:38 pm | |
| nie banlanıımki cezaların düünündede yasıodu... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Ptsi Nis. 14, 2008 6:52 pm | |
| iyide insanları reklam yapmaya teşvik ediyon. | |
|
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Ptsi Nis. 14, 2008 8:11 pm | |
| Oliver salona çok geç kalmıştı en iyi admı evleniyordu. Kerberos ve eşi olacak bayan birbirlerine çok yakışmışa benziyorlardı. Kerberos 'un yanına gidip
" Tebrikler ,Kerberos ve müstakbel eşi" dedi ve onlar için aldığı hediyeyi Kerberos uzattı. İçinde Kerberos için bir kol saati, eşi için bir kolye vardı.
" Hadi siz gelenlere bakın ben bir köşeye çekileyim. " dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Ptsi Nis. 14, 2008 8:20 pm | |
| Eva kolye karşısında hayretler içinde kalmıştı.Çok beğenmişti ve Oliver'ın yanına giderek: Hiç gerek yoktu..Çok teşekkür ederim..dedi. Daha sonra kendisine bir eş bulup dans etmesi gerektiğini söyledi ve Oliver'la dans etmesi için birkaç kız önerisinde bulundu.Fakat kararaı Oliver'a bıraktı.. | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Salı Nis. 15, 2008 5:36 pm | |
| Nikah memuru nikahı kıymıştı.Artık Kerberos ve Eva yı karı koca ilan etmişti.Kerberos gelini öptükten sonra yanlarına Oliver gelmişti.Oliver ona güze bir hediye vermişti.Kerberos Oliverden gelen bu hediyeyi çok sevmişti. ''Teşekkürler.''diyebildi sadece. Oliver " Hadi siz gelenlere bakın ben bir köşeye çekileyim. " dediği zaman Kerberos ''Gel gel içelim bugün benim günüm benim gecem.Ama seninle de paylaşabilirim. dedi.İkisi beraber dışarıya çıktılar gizlice.Sonrası malüm ikiside şarhoş birşekilde düğüne geldiler. | |
|
| |
Ceza Bilgin Hogwarts Müdürü/Tılsım Prof./Hufflepuff Bina Sorum.
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Çarş. Nis. 16, 2008 4:14 am | |
| ya düğünden benim niye haberim yoktu cris insan söyler ya | |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. Çarş. Nis. 16, 2008 6:57 pm | |
| Paige düğüne çok geç kalmıştı.Koşa koşa içeri girdi.Allahtan daha fazla birşey kaçırmamıştı.Eva ve Kerberos birbirlerine çok yakışıyordu.Paige bir yere oturdu.Eva'nın yanına gidip onu tebrik etti.Kerberosuda tebrik ettikten sonra tekrar bir sandalyeye oturdu.
Tebrikler... | |
|
| |
| Kerberos Crisis ve Prof.Eva Longoria Crisis Evleniyor.Herkes davetlidir. | |
|