Ad&Soyad:Jesse McCartney Yaş:18 Kişisel Özellik:Cesaretli,dürüst,inatçı,iyi kalpli Batıl İnanç:--- Burç:yengeç Favori Ders:Kehanet Örnek Rp:Jesse yataktan kalkar.Kendine gelememiştir.Telefonu çalmaya başlar.Arayan en yakın arkadaşıdır.(en yakın arkadaşının hiç gücü yoktur ve Jesse gibi oda müzikle uğraşıyordur hatta Tokio Hotel gruunda gitaristtir.)Tom:Selam Jesse ya gel biraz dışarıda gezinelim der.Jesse:Tamam ana bahçede görüşürüz der.Ana bahçede buluşurlar.Karşılarında bir kaç tane kız oturuyordur.Tom kızlara bakıyordur.Jesse de bakmaya başlar ve bir anda Paige'i görür.Gördüğü anda aşık olur.Tomun telefonu çalar.Tom:AA slm Bill ne oldu der.Bill:Tom hemen uraya gelmen lazım yeni röportaj yapıcaklarmış der.Tom:Jesse ya gitmem lazım hadi sonra görüşürüz der.Jesse gözlerini Paige den alamıyordur.Çok güzeldir.Onunla tanışmak için herşeyi yapacaktır.Jesse kızların yanına gider ayağı kayar ve Paige in üstüne düşer.Paige:İyimisin der.Jesse :İyiyim ama kendimi bir şekilde afettirmeliyim der.Paige:Ben Paige sen der.Jesse:Ben Jesse tanıştığıma memnun oldum der.Telefon numaralarını alırlar.Diğer kızlar Paige'i kıskanmışlardır.Jesse eve giderken çok mutludur.İğikide biraz sakarım yoksa Paige'le tanışamazdım diye düşünür.
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08