Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Paige H. Halvert Hudgens'in odası Salı Nis. 15, 2008 7:07 pm | |
| İşte benim odam... Odamdaki balkondan çıktığımda sadece bana ait olan bu bahçede saatlerce düşünürüm. İşte burası odam. ve buda odamın banyosu. İşte burasıda dolabım giyim konusunda biraz abartılıyımdırda
En son paige hilary halvert tarafından Çarş. Nis. 16, 2008 8:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Paige H. Halvert Hudgens'in odası Çarş. Nis. 23, 2008 10:04 am | |
| Jesse Paige ile görüşebilmek için Hudgens Malikanesine gelir.Paige'in odasına çıkar.Paige'e bir hediye almıştır.Paige çok sevinir hediyeyi açar.Bu mükemmel bir parfümdür.Jesse'ye sarılır.Jesse'nin ablası arar eve gelmesini söyler.Jesse Paige'e sonra görüşürüz der ve gider.Paige parfüme bakar ve çok sevdiği bir sanatçı olan Christina Aguilera'nın parfümü olduğunu anlar. |
|
Vanessa Anne Bledel Astronomi Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Paige H. Halvert Hudgens'in odası Cuma Nis. 25, 2008 3:10 pm | |
| O sırada Eren bitanecik kardeşinin odasının önünden geçiyordu.İçeri girmek istedi.Tam kapıya vuracakken kapı açıldı ve dışarı bir çocuk çıktı.Çocuk hızla dışarı çıkmıştı.Eren ''Heralde çok acil bir işi vardı'' dedi.Ve kardeşi Paige'ye dönerek: -Paige kim bu çocuk?Ben tanıyoru muyum?Neyin oluyor?dedi.Ancak sorularının fazla olması Paige'yi sıkabilirdi.Bu yüzden ona: -Canım ablana herşeyi anlatabilirsin, dedi.Ve bir parfüm gözüne çarptı.Paige ve Eren her zaman için parfümlerini birlikte alırlardı.Eren: -Paige inanamıyorum yoksa bu parfümü hediye eden gizemli prensin o çocuk mu?dedi ve gülümsedi. | |
|
| Konu: Geri: Paige H. Halvert Hudgens'in odası C.tesi Nis. 26, 2008 1:46 pm | |
| Paige: evet ablacığım.Sana herşeyi anlatabileceğimi biliyorum aslında sen ablam olmak dışında en yakın arkadşımsında.Çok hoş bir çocuk.Sanırım prensimi buldum gerçekten.Canım ablam seni çook seviyorum.Herşeyimi paylaşa bileceğim birisin sen.Paige yatağa uzanır.Hemen uykuya dalar. | |
|
Vanessa Anne Bledel Astronomi Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Paige H. Halvert Hudgens'in odası C.tesi Nis. 26, 2008 11:25 pm | |
| Eren bunu görünce Paige'nin üzerini örter.Ve yanağına bir öpücük kondurarak odadan çıkar. | |
|