Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Prof. Pelin Wood'un Rp Denemeleri C.tesi Mayıs 31, 2008 12:32 pm | |
| Merve Hermonie ve Ece okul kütüphanesine doğru koşuyorlardı. Okulda bir söz dolaşıyordu. Kütüphanedeki gizli kapının ardında bir hazine vardı ve bu hazinenin sahibi sonsuzlukla şereflenecekti. Merak abidesi üç kafadar "bu tam bize göre bir iş"demiş ve yola koyulmuştu.
İçeri girdiler. Hermonie"Ben kitaplıkları inceleyeyim."dedi. Merve"Tamam ama hepsine tek başına bakabileceğine emin misin?"dedi. Ece"Merve haklı. Bu kütüphane çok büyük. Birlikte araştıralım."dedi. Hermonie"Siz bilirsiniz. Gelin beraber bakalım."dedi.
Ece başlamıştı bile. Merve kitaplıklara göz gezdirdi ve "Tamam başlıyoruz."dedi.Kızlar kitaplarla uğraşıyorlar ve bir ip ucu arıyorlardı.(Anahtar,sihirli sözcük...) Merve "Tüm kitaplıkları inceledik birtek şunu incelemedik"dedi kitaplığı göstererek. Oraya da baktılar. En sona bir kitap kalmıştı. Siyah kapaklı ve altın süslemeli bir kitaptı bu.Hermonie şaşkınlıkla "Vayy beee"dedi.Merve "Hadi içine bakalım."dedi. Ece yavaşça kitabı açtı. İçinde bir anahtar vardı.Ece "Bulduuuk!"diye bağırıp hermonie'nin boynuna atıldı.
Artık tek sorunları gizli kapıydı. Kütüphanenin tüm duvarlarını elliyor ve gizli kapıyı bulmaya çalışıyorlardı. Oysa kapı gerçekte göz önündeydi. Arayanlar en gizli yerlere bakacağından neredeyse göz önündeydi kapı ve kızlarda bu tuzağa düşmüşlerdi. Ama bir an için.
Ece cesaret edemiyordu. En sonunda "Ece sen bir Gryffindor öğrencisisin.Cesur olmak zorundasın."dedi kendi kendine. Torbayı açmaya karar vermişti. Bir gözünü kapattı, diğerini kıstı.Yüzünü torbadan ters tarafa çevirdi. Sonunda torbayı açmıştı. Hermonie "Bir an sonsuza dek bekleyeceğiz sandım"dedi.
Merve biraz rahatlamıştı. Kötü bir şey olamamıştı. Ece elini torbaya soktu. Bir kağıt çıkardı. Hermonie "Bu gittikçe heyecanlanan bir serüven ve ben buna bayılıyorum."dedi. Kağıdı açtılar. Bu bir haritaydı. Fakat normal bir harita değildi. Bu çapulcu haritasıydı. Merve"Bunun burada olmaması gerekmez mi?"dedi. Ece "Banada öyle geliyor.dedi. İlerlemeye başladılar.
En sonunda tünel ikiye ayrıldı. Merve "Sağa gidelim."dedi. Hermonie "Sola gitmeliyiz."dedi. Ece "Ya niye haritaya bakmıyoruz"dedi. Merve "mantıklı.ewet oylamaya sunuyorum haritaya baksın diyenler,bakması diyenler "dedi ve güldü. Hermonie " Güzel espriydi."dedi. Sağa gitmeleri gerekiyordu. Onlarda öyle yaptılar.
İlerlediler ilerlediler. En sonunda yine bir kapıya geldiler. Hermonie "Olamaz bir anahtarımız daha yok"dedi.Ece "kapının üzerine bakın bir şeyler yazıyor ama çok küçük." dedi. Merve "Bende bir büyüteç olacak." dedi. Kapının üzerindeki yazıyı okudular. Yazan yazı onları çok şaşırtmıştı. Yazan şuydu "Uyuyan bir ejderhayı asla gıdıklama".merve "hey bu hogwarts ın sloganıdır."dedi. Ece "belkide bu sözcükler kapıyı açar."dedi.
Hermonie "Üçe kadar sayacağım ve bu sözleri söyleyeceğiz."dedi. Üçe kadar saydı. Bağırdılar. Büyük bir gürültü oldu ve kızlar duvara yapıştılar. Sonra Pelin'in sesi duyuldu."Kızlar uyanın hadi. Kızlar kalkın ne oldu size böyle. Merve gözlerini açtı. Çevresinde Pelin'in dışında kimse yoktu." Ece ve Hermonie nerde?Hazineye ne oldu? O slogan ne anlama geliyor?"dedi. Pelin "Ne hazinesi ne Ece'si.Burada yalnızdın sen."dedi. Merve çevresine baktı.
Odasındaydı. Okulda gezen söylentiden etkilenmiş ve böyle bir rüya görmüştü."Ne olduğunu anlatmayacak mısın?"dedi Pelin.Merve Pelin'e rüyasını anlattı.Pelin "Gerçekten çok heyecanlı bir rüyaymış"dedi gülerek.Merve "Ya gülme ben çok korktum"dedi.Pelin "Tamam tamam.hadi salona gidelim.Kızlarda aşağıda."dedi.
Merve aşağıya inince koşarak Ece ve Hermonie'ye sarıldı."Sizi ne kadar özlediğimi ve ne kadar endişelendiğimi bilemezsiniz."dedi.Ece şaşkınlıkla "Merve daha yarım saat önce görüştük."dedi.Hermonie "bize olan sevgin gözlerimi yaşarttı Merve ama artık boynumu rahat bırakabilir misin?"dedi.Merve onlara sarılmayı kesti ve rüyasını onlarada anlattı.
Başka bir sitede ytaptığım Rp'dir... | |
|
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Geri: Prof. Pelin Wood'un Rp Denemeleri C.tesi Mayıs 31, 2008 2:08 pm | |
| | |
|