| BAN Sebebi!!! | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: BAN Sebebi!!! C.tesi Mayıs 31, 2008 12:37 pm | |
| Sitede kimse online olmadığı için yeni bir uygulama düşündüm.Haftada en az bir kez online olmayanlar üç uyarıdan sonra bir süreliğine BAN'lanacaktır.Bilgilerinize! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! C.tesi Mayıs 31, 2008 2:35 pm | |
| İyi yapmışsın Pelincim,ama,benim SBS sınavım var ve 21 Haziran'a kadar internete izin vermeyebilirler,ben şimdiden söyleyeyim de sorun çıkmasın...Bence siteye giremeyecekler uyarı almamaları için buraya girememe nedenlerini yazsınlar,tabii mantıklı bir nedeni olmayana girmezse uyarı vereceğiz... |
|
| |
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! C.tesi Mayıs 31, 2008 2:39 pm | |
| Benim de SBS var. Zaten doğru düzgün sebebi olanlar BAN'lanmayacaklar. Yeter ki bahaneleri olmadığı sürece girsinler. | |
|
| |
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Anti-OKS C.tesi Haz. 07, 2008 1:23 pm | |
| benimde OKS var o yüzden bu aralar fazla giremiyceğim. Tabi bazı durumlara göre değişebilir ama belki giremem haber veriyim dedim sizede başarılar. | |
|
| |
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Paz Haz. 08, 2008 6:05 pm | |
| Sınav bu gündü umarım güsel geçmiştir cnm. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Paz Haz. 08, 2008 6:58 pm | |
| - Alicia S. Wood demiş ki:
- Sınav bu gündü umarım güsel geçmiştir cnm.
çok güzel geçti soruları görünce gülmekten kırıldım acaip kolaydı. Artık istediğim zaman girebilirim. Sizede başarılar sbs'de | |
|
| |
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Salı Haz. 10, 2008 10:02 am | |
| arkadaşlar flood yapıyorum özür dilerim ama ben bir nedenden dolayı siteye fazla giremiyceğim. Ama Draco'dan haberleri alırım Size iyi rp'ler ama oul açılmadan önce gelirim | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Çarş. Haz. 11, 2008 7:01 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Çarş. Haz. 11, 2008 9:44 pm | |
| arkadaşlar çok mutluyum geri döndüm. Artık terar sizinleyim | |
|
| |
Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Çarş. Haz. 11, 2008 9:55 pm | |
| nereye gitmiştin ki hoşgeldin ginede | |
|
| |
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Çarş. Haz. 11, 2008 10:23 pm | |
| - Miley Elise Cyrus Bledel demiş ki:
- nereye gitmiştin ki hoşgeldin ginede
bazı problemlerden dolayı bayadır giremedimde o yüzden. | |
|
| |
Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: BAN Sebebi!!! Çarş. Haz. 11, 2008 10:38 pm | |
| | |
|
| |
| BAN Sebebi!!! | |
|