Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: iki forum üyesi evlenirse ne olur?? Paz Haz. 01, 2008 2:10 pm | |
| -aşkıım + efendim canım - hadi yatalım artık.. + tamam aşkım. - topiği kilitledin dimi ((8 Kişi Burada Takılıyor (3 Tanrı Misafiri ve 5 Utangaç Üye) )) - + dağılın bakiyim iki satır yalnız kalamıyacakmıyız karımızla
- aşkım kalk topikten tıkırtılar geliyoo.. +kedidir hanım kedi
Aşkım -Ben sana küsüm -Neden aşkım -Bugün yazdığın 15 topicden 2sinde bana yorum yapmadın -Ama aşkım hayvanlar aleminde bir öküz hakkında yorum yapmıştım sadece -Olsun altınada yorum yapabilirdin -Saçmalamaya başladın sen artık -Girip o postları editleyeceksin -Ya bi git ya -O zaman bu ilişki burda biter -Düş yakamadan -Banlatcam seni -Ben forumdan ayrılıyorum zaten -İmzanı sil öle git -Sende nickini değiştir -Salak -Manyak -Akşam eve gelirken 2 ekmek al -Olur
+ Yaa aşkım yaa gördüğüme göre imzanı değiştirmişsin. - Evet değişiklik olsun diye. + Nasıl ama eskisinde benim adım yazıyordu ya - Hee nasılda unutmuşum. Düzeltirim. + Sen beni sevmiyorsun artık Hüsnü. - Olurmu öyle şey aşkımmmmm tabii seviyorum. + Hadi inandım diyelim. Adminle konuştunmu peki? - Birde adminmi çıktı şimdi? Nee diye konuşçam adminle. + Eee hani seni mod yapması için yalvarıp (+) rep verecektin ya ondan bahsediyordum. - Ben adminle atıştım 10-15 tane (-) rep verdim. + Ne yaptım dedin sen? - Eee bir kıza sataşıyordu bende - verdim. + Sanane elalemin userinden? - Ben ona şeyyy... + Sen ona neyyy...
+aşkm bir şey dicem ama söz ver kızmıcan _söyle allahın belası +evlilik topicimizde yanlışlıkla flood yaptım kızma nolurr _sen benim admınlerle başımı belayamı sokmak istiyorsun !!annen yine bize eksi rep vercek +napayım yaranayım diye admın olmasını isteyen sendin
gecenin bu saatinde PM atan kız kim? - ne bileyim ben canım alla alla + kes sesiniiii cevap ver
- bir bayan üyenin topiğine yazı yazıp göz kırpmışsın? + ama hayatım biz yöneticiler hep böyle yaparız. küçük bir uyarı yazısı yazıp göz kırparız. - ben anlamam necati git editle onu! ..
| |
|
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: iki forum üyesi evlenirse ne olur?? Ptsi Ağus. 25, 2008 2:18 am | |
| xD zuhaha cidden varmıdır böle kavgalar xP | |
|