Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: ey ruh geldin mi? Paz Haz. 01, 2008 2:14 pm | |
| insan: ey ruh ! ruh: buyur koçum mevzu nedir??
insan: ey ruh... ruh: waay ortam yapmışız
insan: ey ruh geldiysen murat de ruh: murat insan: arabamı veriyim de bi tur at eheu
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim geldim insan: ne getirdin? ruh: inci boncuk insan: kime kime ? ruh: hasta mısın olm sen !?
insan: ey ruh geldin mi? ruh: sorry , do you speak english ? insan: hönk !
insan: ey ruh... ruh'un telesekreteri: Aradığınız ruha şuan ulaşılamıyor lütfen sinyal sesinden sonra mesaj bırakınız!
insan: ey ruh ! ruh: efendim abi
insan: ey ruh! bize gelecekten haber ver? fener-cimbom maçı ne olur? ruh: valla futbolla aram iyi değil şekerim
insan: ey ruh ! ey babamın ruhu geldin mi ? ruh: len ben sana erken yatılacak demiyor muydum !? saat kaç olmuş eşşoğşşek!
insan: ey ruh geldin mi? ruh: geldim insan: bize kendini tanıt , ismin ne? ruh: kimlikte hıdır yazar ama arkadaşlar bana pelin derdi şekerim
insan: ey ruh? ruh: efet insan: bi tost,bi kola
insan: ey ruh? ruh: ne vardı? insan: yok bişey...
insan:ey ruh? ruh: buyrun benim.. insan:aaaaaaaaaa
insan:ey ruuuuuuuhh? ruh:imdaaaatttttttttttttt
insan: ey ruh, geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma abi.. mesai bitti.. yarın uğra..
insan: eyy ruhh.. geldinmi.. ruh: baba sizin içerden çekmiyo galiba.. masayı balkona çıkarın..
insan: eyyy ruuuhhh.. geldiysen haber ver.. ruh: kusura bakma canım benim.. az işim var.. insan: pardon baba.. sonra ugrarsın.. bizde ortam kurmustukta senden bahsediyoduk.. hadi selam..
insan: ey ruh geldinmi ruh: geldim sorunmu var... ne bu zırt pırt da çağırılmazki.. ruhuz diye hor görmeyin bizi bir zamanlar bizde insandık insan: tamam abi bişi demedik
-insan : ey ruuuh, beni duyuyorsan duymazdan geeel - -insan :aynı böyle işteeeee -
-insan : eyy ruh geldiysen 3 takla at sonrada amuda kalk - ruh: tahtaya vursam | |
|
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| |