Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Çirkin bir kıza webcam açtırdıktan sonraki diyaloglar Paz Haz. 01, 2008 2:19 pm | |
| Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : önemli değil , herzaman yanımda poşet bulundururum
Kız : kamera çok bulanık değil mi? erkek : no problem , abazaya cine5 bile şifresiz görünür Kız : nasıl yaniuuu ? erkek : yok bişi sen devam et
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : istersen camsız devam edelim , hatta en iyisi sen beni listenden sil !
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : waw mükemmelsin ! Kız : tşk ederim erkek : şaka kız şaka , evrimini tamamla sonra görüşelim senle
Kız : evet ne düşünüyorsun benim için ? erkek : anne baba akraba mı senin ?
Kız : nasıl görünüyorum ? erkek : görmüyom , gözlerimi kapattım!
Kız : bak kimseye cam açmam aslında erkek : benim suçum neydi ?
Kız : nasılım ? erkek : Sana tel numaramı vermedim değil mi ? Kız : hayır vermedin , neden ? erkek : iyi !
Kız : iyi görünüyor muyum ? erkek : aaa maymun mu besliyon ? bu arada sen nerdesin camerada görünmüyon Kız : hayvan !
erkek : tamam kamera açılıyor. Kız : aaa kamerayı neden kapattın ? aaa çevirimdışı olmuş !
Kız : evet nasılım ? erkek : valla senin görüntüyü kaydedip forumda yayınlamak için camını açtırmıştım ama senin bu görüntüyü yayınlamaya kalksam kesin banlarlar beni! | |
|
Drizzt DoUrden Ksks Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 142 Rp Yaşı : Karanlıklar Şehrinden... Rp Partneri : Emily B. DoUrden - Karıcığım - Savaş Tarafı : Death Eaters Asa : Ölüm Ateşi Animagus : Beyaz Kurt Patronus : Grifin Durum : Kayıt tarihi : 19/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Çatalağız
| |
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Çirkin bir kıza webcam açtırdıktan sonraki diyaloglar Çarş. Ağus. 20, 2008 11:28 am | |
| puhaha süpper | |
|
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Çirkin bir kıza webcam açtırdıktan sonraki diyaloglar Ptsi Ağus. 25, 2008 2:05 am | |
| büya böle kızlar cam açmaz zati. (örnk ben hiç açıom mu? Cam yıllandı bilg. yannda xD) | |
|