Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: komik yazılar Salı Haz. 03, 2008 8:10 pm | |
| O KADAR MUHABBETLERİ | Adam tarlasına o kadar korkunç bir korkuluk yaptırmış ki, kargalar geçen yıl aldıkları yemleri bile geri getirmişler
Adamın biri o kadar cimriymiş ki, yere dökülen tentürdiyot israf olmasın diye elini kesip yerdeki tentürdiyoda sürmüş
O kadar ciddiyetsiz bir konferanstı ki , konusu evlilik olmasına rağmen konferansı veren kadın o sıralar besinci kocasından boşanmak üzereydi.
Resmiyetten o kadar hoşlanıyordu ki, kızılay , Yeşilay veya Lösemililer haftası gibi zamanlarda bile tüm tanıdıklarına tebrik kartı gönderirdi.
Derse o kadar ilgisiz bir öğrenciydi ki, en sonunda derste ayak tırnaklarını keserken yakalandı.
O kadar gamsızdı ki , idam edilirken “ Bu bana ders olsun “ dedi.
Abartmayı o kadar severdi ki, sonunda dedesinin Rus çarı olduğuna kendisi de inandı. |
| |
|
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: komik yazılar Salı Haz. 03, 2008 8:13 pm | |
| ÖĞRENCİNİN SÖZLÜĞÜ | Atmak : Ders anlatmak Asmak : Sözlü günü yapılan gezi Cesur : Kopya çeken kimse Çöp Kutusu : Basket potası Dalga Geçme : Ders dinleme Disiplin : Öğretmenin kozu Esnemek : Ders esnasında ortaya çıkan bulaşıcı hastalık Felç : Karnenin alınmasıyla baş gösteren hastalık Gardiyan : Nöbetçi öğretmen Hastalık : Mazeret Hayır Sever : Kopya veren Okul : Hapishane İnekleme : Çok ders çalışma Karne : Loto Kuponu Şaşkın : Yeni öğrenci Tebeşir : Cephane Komedi : Yazılıların açıklanması Veli : Ara karneden bile haberi olmayan gariban Çıkış Zili : Can kurtaran Sözlü : Ecel teri,mizan terazisi Not Defteri : Loto kağıdı Öğrenci : Hilkat garibesi,zavallı Öğretmen : Ahiret sualcisi Sınıf : Muhabbethane Ödev : Angarya Vurgun: (Kopya sonucu)tam not alma Bayram: Dersin boş geçmesi Ecel: Yazılı sınavı Can pazarı: Bütünleme sınavı Eyvallah: 5 aldıktan sonra duyguların ifade edilmesi Fatura: Karne Fedai: Gönüllü sözlüye kalkan Geviş getirmek: Öğrencinin bilmediğini anlatmaya başlaması Külfet: Kitap taşıma Ö.S.S.: Ön silkeleme sınavı Aforoz: Okuldan atılma Fuzuli: Ev ödevi Arkadaş: Sınav anı yaklaştıkça kuvvetlenen dostluk ve kardeşlik bağı Sınav: Kabus Uyumak: İki tenefüs arası sosyal faaliyet Zil: Kurtuluş çıngırağı Gırtlak: Hocaların boşuna patlattıkları organları Kütüphane: kitap mezarlığı Sınıf Geçmek : Tahayyül Sınıfta Kalmak : Küme düşmek Teneffüs : Kudurma saati Giriş Zili : Cenaze marşı Masal : Anlatılan ders Enflasyon : Notların öğretmen tarafından düşürülmesi Devalüasyon : Öğretmenlerin kolay sorarak başarı oranını yükseltmeleri Vaka-ı Vakvak : İyi bekleyip düşük alan öğrencilerin sözleri İstenmeyen Gün : Pazartesi İstenen Gün : Cuma En İyi Haber : Hoca Yok, ders boş, vallaha...
|
| |
|
| Konu: Geri: komik yazılar Salı Haz. 03, 2008 8:15 pm | |
| SİGARANIN FAYDALARI | -Sigara içeni köpek ısırmaz; çünkü yanında baston taşır.
-Evine hırsız girmez; çünkü sabahlara kadar öksürür.
-Üzerine sinek konmaz; çünkü buram buram nikotin kokar.
-Fazla yorulmaz; çünkü yorulunca tıkanacağını bilir.
-Yürümek için zorlanmaz; çünkü tekerlekli iskemlede gezdirilir.
-İhtiyarlamaz; çünkü genç yaşlarda sevdiklerine kavuşur.
-Yüzlerine renk gelir; çünkü dişleri ve bıyıkları sapsarı olur.
-Vücutları bir kuş gibi hafifler; çünkü ileri dönemdeki dolaşım bozukluğundan ötürü önce parmakları, sonra da el ve ayakları kesilir. |
| |
|
| Konu: Geri: komik yazılar Salı Haz. 03, 2008 8:18 pm | |
| EN SIK DUYDUĞUMUZ YALANLAR | * Hallederiz.
* Yarın tamam.
* Öğle tatili yapmıyoruz..
* Hiç acıtmayacak.
* Yüzünü gören cennetlik.
* Abi , abla zahmet olmuş.
* Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış.
* Şimdi ben de seni arayacaktım.
* İsterseniz parasını verelim.
* Orijinal yedek parcası.
* Telefon şehirler arasına kapalı.
* Burada torpil geçmez.
* Girilmez levhasını görmedim.
* Yemeğe kalın.
* Çok üzüldüm ya.
* Her bedene uyar.
* Davetliydik ama gitmedik.
* Bu saaten sonra çağırsada gitmem.
* Bu kızı kimler kimler istedi.
* Bu kızı ne avukatlar mühendisler istedi de varmedik.
* Herkese eşit zam yapıldı.
* Hatırası var.
* Herşeyin en iyisine layıksın.
* Ben zaten böyle olacağını biliyordum.
* Emrin olur.
* Arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim.
* Bir kereden birşey çıkmaz.
* Bilsem söylemez miyim?
* Ayip ettin valla kimseye soylemem
* Kolay gelsin herkese,
* Aradım valla yoktun... |
| |
|
Drizzt DoUrden Ksks Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 142 Rp Yaşı : Karanlıklar Şehrinden... Rp Partneri : Emily B. DoUrden - Karıcığım - Savaş Tarafı : Death Eaters Asa : Ölüm Ateşi Animagus : Beyaz Kurt Patronus : Grifin Durum : Kayıt tarihi : 19/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Çatalağız
| Konu: Geri: komik yazılar Paz Ağus. 10, 2008 6:24 pm | |
| | |
|
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: komik yazılar Çarş. Ağus. 20, 2008 11:27 am | |
| en sonkine katılıyorum:D | |
|