| Lost | |
|
+3Paige Hilary H. Bledel Eleonore Shannon Wood Jac Jane Vanek 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Lost Çarş. Haz. 04, 2008 9:48 pm | |
| Gerçekten beğenerek izlediğim bir dizi; Uçak kazası ile bir adada mahsur kalan insanların öyküsü anlatılmaktadır. Özellikle her bölümde, bir karakterin geçmişine gidilerek ana senaryo beslenmektedir.
Bu adada mahsur kalan 48 kişi arasında değişik karakterler mevcuttur; bir cerrah, bir iletişim subayı, bir rock yıldızı, bir kanun kaçağı, bir inşaat işçisi, bir dolandırıcı, bir milyoner ve daha birçok enteresan özelliğe sahip insan… Bu insanlar, daha adadaki ilk günlerinde adanın mistik güçlere sahip olduğunu farkederler. Uçak kazasında hayatta kalmayı başarmışlardır, ancak asıl hayatta kalma savaşı şimdi başlamaktadır. Adadakiler, hayatta kalmak için birlik olmanın gerekliliğini henüz çözemeden, bazı kişiler arasında kavgalar çıkmaya başlar. Ama sonradan başlarına gelen trajik olaylar, onları birlik olmaya iten bir sebep olur. Çok geçmeden, adada yalnız olmadıklarını anlarlar. Adaya 16 yıl önce gelmiş birilerinin bıraktığı imdat çağrısını duyarlar. Bütün bu trajik olaylara bir de yeraltına açılan gizemli bir kapı da eklenince, adadakiler için hayat iyice zorlaşır.
| |
|
| |
Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Lost Cuma Haz. 06, 2008 9:59 am | |
| Acayip seviyorum ben bu diziyi...Süpper yhaa | |
|
| |
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Lost Cuma Haz. 06, 2008 4:33 pm | |
| evet bencede süper | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lost C.tesi Haz. 28, 2008 9:56 pm | |
| Ya bayılıyorum süper bir dizi. İzlediğim az sayıdaki dizilerden biri |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Lost Paz Haz. 29, 2008 12:09 am | |
| Ben başından izlemediğim için bir şey anlamıyorum Ama ona rağmen güzel biz dizi ... | |
|
| |
Bill K. Bledel Ravenclaw Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 33 Rp Yaşı : Bledel Ailesi Rp Partneri : Arya Bledel Savaş Tarafı : Ölüm YİYEN Asa : ~Asil Davranışlar~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 03/06/08
| Konu: Geri: Lost Paz Haz. 29, 2008 11:18 pm | |
| Bölümlerini buraya koyabilirmiyiz..?Ben koyacamda.. | |
|
| |
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Lost Cuma Ağus. 08, 2008 11:34 pm | |
| Süper bi dizi..Ama Boone'umu çabuk öldürdüler yha Olsun Sun'la Sawyer var Dewam izlemeye | |
|
| |
Drizzt DoUrden Ksks Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 142 Rp Yaşı : Karanlıklar Şehrinden... Rp Partneri : Emily B. DoUrden - Karıcığım - Savaş Tarafı : Death Eaters Asa : Ölüm Ateşi Animagus : Beyaz Kurt Patronus : Grifin Durum : Kayıt tarihi : 19/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Çatalağız
| Konu: Geri: Lost C.tesi Ağus. 09, 2008 12:24 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lost C.tesi Ağus. 09, 2008 11:36 am | |
| lostu bitirdim |
|
| |
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Lost Çarş. Ağus. 20, 2008 11:23 am | |
| bencede çok güzel hatta süperrr | |
|
| |
Bill K. Bledel Ravenclaw Bina Başkanı
Mesaj Sayısı : 64 Yaş : 33 Rp Yaşı : Bledel Ailesi Rp Partneri : Arya Bledel Savaş Tarafı : Ölüm YİYEN Asa : ~Asil Davranışlar~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 03/06/08
| |
| |
| Lost | |
|