| SBS Sınavı | |
|
+2Eleonore Shannon Wood Jac Jane Vanek 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: SBS Sınavı Paz Haz. 08, 2008 4:56 pm | |
| Hogwarts Akademisi üyeleri; Biliyorsunuz ki 21 Haziran Cumartesi günü SBS sınavı var.Ve 2 hafta kaldı.Benim bu 2 hafta hızlandırmalarım var ve annem bilgisayarı açmamı istemiyor.Bu dönem siteye giremeyeceğim,çünkü 2 hafta boyunca bilgisayar yasak ve hızlandırmalarım var.Ama merak etmeyin,21 Haziran'daki SBS sınavından sonra hergün sitedeyim,zaten bilerek yeni dönemi 23 Haziran'da başlattım,SBS'den sonra olsun diye..Bilginiz olsun diye söyledim...
|
|
| |
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: SBS Sınavı Paz Haz. 08, 2008 5:24 pm | |
| çalışmalarınızda başarılar prof. hızlandırma demişsiniz acaba siz hangi dersanaye gidiyorsunuz? | |
|
| |
Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: SBS Sınavı Paz Haz. 08, 2008 6:05 pm | |
| Benimde SBS var ama benimki 22 sinde 7. sınıf yani. Ben girebilirim ama son bir hafta giremem daha zamanım vr...heheeee | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SBS Sınavı Paz Haz. 08, 2008 6:52 pm | |
| benimde sbs denen illetten var..Damlacan'la yani adminle yani Avril'la aynı okula ve aynı sınıfa gidiyoruz xD |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| |
| |
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: SBS Sınavı Ptsi Haz. 09, 2008 12:23 pm | |
| Yinede hiç iyi değil.SBS daha çok heyecan apıyor bu sene.Öğretmenler busene 400 üzeriçıkarmadıysan seneye 450 üzeri çıkarmak zorundasın iyi bir lise için diyor.Benim panım son denemede 394'tü.SBS'de napıcam bilmiom yhaaa offffffff | |
|
| |
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: SBS Sınavı Ptsi Haz. 09, 2008 6:26 pm | |
| - Alexis Bledel Bilgin demiş ki:
- Yazık size ne deyeyim başarılar.Sizde en azından SBS var biz bi OKS'ye girdik.
prof sizdemi oks'ye girdiniz? nasıl geçti bene kalırsa çok basitti. | |
|
| |
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| |
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: SBS Sınavı Ptsi Haz. 09, 2008 10:28 pm | |
| yha bnde gircm o sınava doum günümde bide | |
|
| |
Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: SBS Sınavı Çarş. Haz. 11, 2008 5:27 pm | |
| bnde tammuzda başka bi yere gidiom çok fazla giremicem buraya ya poff ne lacak bilmiom | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Sınavı Paz Haz. 15, 2008 1:12 pm | |
| Arkadaşlar benim yarıdan itibaren yatılı ders çalışma programım var.Dershanenin projesi olarak. Bu nedenle de beş gün siteye giremeyeceğim.Sınavdan önceki gün zaten siteye hiç giremem bir de sınav günü var tabi...Yani bir hafta yokummm... | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: SBS Sınavı C.tesi Haz. 21, 2008 7:07 pm | |
| Süper geçti..Yuffiee!!! tahminin hesaplayıcıda hepsaladım 450.924 puan xD | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: SBS Sınavı C.tesi Haz. 21, 2008 7:13 pm | |
| bnmde süper geçti ama bn bi süre daha olamıcm görevimi elimden almassanız sevbinirim... | |
|
| |
| Konu: Geri: SBS Sınavı Ptsi Haz. 23, 2008 9:55 am | |
| Ben geri geldimmmm. Bundan sonra hergün sitedeyim. Sınav çoook kolaydı çoook... 85 net.... | |
|
| |
| SBS Sınavı | |
|