| Clémence Melissa Caliénte | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 08, 2008 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 08, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 08, 2008 8:05 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 08, 2008 8:11 pm | |
| Bu rp leri nerden buldun acaba..! |
|
| |
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 08, 2008 8:20 pm | |
| - Shin B. Wood demiş ki:
- Bu rp leri nerden buldun acaba..!
başka bi sitede yaptığım rpler | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 08, 2008 8:31 pm | |
| - Shin B. Wood demiş ki:
- ii öle olsn..
pardon ama yalanmı söylediğimi ima etmeye çalışıyorsunuz? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Çarş. Haz. 11, 2008 10:55 pm | |
| Arkadaşım sen ne yaptığını sanıyorsun! Benim rplerimi "başka sitede yaptığım rp" şeklinde nasıl bu kadar rahat tanıtıyorsun. Yaptığının, seni vicdanen rahatsız etmesini umuyorum. Ayrıca sen insanları bu şekilde kandırmaya devam et. Sonuç olarak ben zararlı değil sen çıkacaksın. Karakterimi bile çalmışsın. Eh pes doğrusu... Adminlerden rica ediyorum bu mesajım lütfen silinmesin! Gerçeklerden sadece haksız olan zararlı çıksın! |
|
| |
Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Çarş. Haz. 11, 2008 11:19 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Çarş. Haz. 11, 2008 11:27 pm | |
| Adminlere gereken bilgileri verdim. Onu admin olduğum siteden banladım. Heralde artık rplerimş çalamaz. Sadece rplerimi de çalmakla kalmamış, ben buna şaşırdım. Rplerimi, lejantımı, karakter adımı, fikirlerimi... Adminler mesajlarımı alınca gerekli işlemleri yapacaktı. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Perş. Haz. 12, 2008 5:43 pm | |
| Clémence'nin özel mesajını aldım,ve haklı olduğuna kesinlikle inanıyorum!zaten onun admin olduğu siteye bende üyeyim ve ona güvenim tam...Kiki C. Kannibal için gerekli yaptırımlar uygulanacaktır! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Clémence Melissa Caliénte Paz Haz. 15, 2008 5:59 pm | |
| Bende o siteye üyeyim herkes ceren nin mükemmel rp yaptığını biliyor ve bundan faydalanmak istiyor besbelli.. |
|
| |
| Clémence Melissa Caliénte | |
|