Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Cafe Sahibi Alımları Ptsi Haz. 09, 2008 3:47 pm | |
| Cafe sahibi olmak için aşağıdaki formu doldurun.Başvurunuz düşünülüp onaylanacaktır...!
Ad: Soyad: Hangi Cafe'yi istiyorsunuz: Örnek Rpg:
Not:Neden örnek Rpg bırakıyoruz derseniz eğer ne kadar çok Rp bırakılırsa kalite o kadar yükselir.Ayrıca cafenizde yaptığınız Rpg'lerinde çok güzel olması gerekir... | |
|
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Cafe Sahibi Alımları Çarş. Ağus. 20, 2008 11:05 am | |
| Ad:Eva haylel Soyad:Bell Hangi Cafe'yi istiyorsunuz:Su Cafe Örnek Rpg:Eva bu akşam erkenden uyumuştu.Sabah bağırarak uyandı. Çok kötü bir rüya görmüştü.Hemen bunu biriyle paylaşmak istedi ve arkadaşının yanına gitti.Yolda yürürken çok tedirgindi hala rüyanın etkisindeydi.Arkadaşının evine gelmişti.Kapıyı çaldı ve arkadaşı kapıyı açtı.Arkadaşı ''Hoşgeldin'' dedi ve Eva'yı içeri davet etti.Eva yorulmuştu.Arkadaşı Eva'ya ''Sen soluklan ben de yiyecek bir şeyler hazırlayalım'' dedi.Eva dinlenedururken arkadaşı kahvaltılıkları alıp geldi.''Hayrola Eva sabah sabah hangi rüzgar attı seni buraya'' dedi.Eva ''Hiç sorma canım sabah bağırarak uyandım.Çok kötü bir rüya gördüm.Bunuda senle paylaşmak istedim'' dedi.Arkadaşıda Eva'ya ne gördüğünü sordu.Eva anlatmaya başladı.Sonunda ''İşte böyle canım nasıl korktum bilemezsin'' dedi.Arkadaşıda bu rüyadan çok etkilenmişti.Arkadaşı Eva'ya ''Yemeklerimizi bitirelim sonra temiz hava almaya çıkarız hem sende biraz rahatlarsın'' dedi.Yemeklerini bitirdiler ve dinlenmek üzere göl kenarına gittiler.. | |
|
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Geri: Cafe Sahibi Alımları Çarş. Ağus. 20, 2008 1:12 pm | |
| | |
|