| Özel Yetenek Alımları | |
|
+2Julia R. Radcliffe Drizzt DoUrden 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Drizzt DoUrden Ksks Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Mesaj Sayısı : 142 Rp Yaşı : Karanlıklar Şehrinden... Rp Partneri : Emily B. DoUrden - Karıcığım - Savaş Tarafı : Death Eaters Asa : Ölüm Ateşi Animagus : Beyaz Kurt Patronus : Grifin Durum : Kayıt tarihi : 19/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Çatalağız
| Konu: Özel Yetenek Alımları Çarş. Tem. 30, 2008 7:50 pm | |
| Özel Yetenekler;
- Çatalağız - Animagus - Metamorfmagus - Kurtadam - Vampir - Veela - Görücü
Kan Durumu: İstediği yetenek: Neden bu yeteneği istiyorsun:
Özel Yetenek sahibi olmak isteyenlerin yukarıdaki formu doldurmaları yeterlidir.Kabul edilirse bizler tarafından belirtilecektir.
En son Drizzt DoUrden tarafından Çarş. Tem. 30, 2008 7:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Tem. 30, 2008 7:51 pm | |
| Kan Durumu: Safkan İstediği yetenek: Çatalağız Neden bu yeteneği istiyorsun: Çünkü tam bana göre hem çok iyi bir yetenek ender olması ilgimi dahada çok çekti vede bazen deniyorum hoşuma gidiyor
Onaylandı. - Drizzt DoUrden -
En son Missie Granger tarafından Cuma Ağus. 01, 2008 7:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
Mesaj Sayısı : 142 Rp Yaşı : Karanlıklar Şehrinden... Rp Partneri : Emily B. DoUrden - Karıcığım - Savaş Tarafı : Death Eaters Asa : Ölüm Ateşi Animagus : Beyaz Kurt Patronus : Grifin Durum : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Cuma Ağus. 01, 2008 7:22 pm | |
| Bundan sonra daha seçici davranıcam... O yüzden Neden istediğinizi daha açık anlatın... | |
|
| |
Julia R. Radcliffe Bitkibilim Profesörü/ZümrüdüAnka Yoldaşlığı Başkanı
Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 36 Rp Yaşı : 21 Savaş Tarafı : Z.Y. Asa : ~Bilgeliğin Gücü~ Animagus : ~Veela~ Patronus : ~Maral~ Durum : Kayıt tarihi : 04/07/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları C.tesi Ağus. 02, 2008 9:53 am | |
| Kan Durumu: Safkan İstediği yetenek: Veela Neden bu yeteneği istiyorsun: O kadar güzelim ki kendimi Veela olarak tatmin etmek istiyorum onaylandı-E.E.B.B. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Ptsi Ağus. 04, 2008 2:07 am | |
| Kan Durumu: Safkan İstediği yetenek: Metemorfmagus Neden bu yeteneği istiyorsun: İstediği zaman görüntüsünü değiştirebilmek bir Ölüm Yiyen'in işine yarar diye düşünüyorum. Saklanma ve gizlenmede de önemli rol oynayacaktır bence. Bu özellikler benim için önemli çünkü başarılı bir Ölüm Yiyen olmak istiyorum.(Tıpkı ailem gibi...)
onaylandı:E.E.B.B. |
|
| |
Felix Brian Slayer Seherbaz
Mesaj Sayısı : 9 Yaş : 35 Rp Yaşı : 25 Rp Partneri : Elizabeth Ramona Wood Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : Dikenli defne Ejderha yüreği lifi Animagus : Kaplan Patronus : Beyaz Kaplan Durum : Kayıt tarihi : 05/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (8/10) Özel Yetenek: Animagus
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Ağus. 05, 2008 6:22 pm | |
| Kan Durumu : Safkan İstediği yetenek:Animagus Neden Bu Yeteneği İstiyorsun: Seherbaz olduğum için Ölümyiyen takibinin kolay yapılabilmesi için
Onaylandı //Drizzt DoUrden// | |
|
| |
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Salı Ağus. 05, 2008 6:42 pm | |
| Animagus olmak isteyenler neye dönüşmek istediklerini yazsınlar... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Cuma Ağus. 08, 2008 11:27 am | |
| kan durumu:safkan yetenek:animagus dönüşmek istediği:geyik
Onaylandı // Drizzt DoUrden |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Cuma Ağus. 08, 2008 12:43 pm | |
| Kan Durumu:Melez İstediği yetenek:Animagus / Kartal Neden bu yeteneği istiyorsun:Dönüşüme küçüklükten beri ilgi duyarım.Dönüşerek gerekli kişilere yardım etmek istiyorum Onaylandı // Drizzt DoUrden
En son Pelly Grener tarafından C.tesi Ağus. 09, 2008 2:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Cuma Ağus. 08, 2008 10:31 pm | |
| Kan Durumu:Safkan İstediği yetenek:Görücü Neden bu yeteneği istiyorsun:Yamaguchi ailesinin özelliğidir.Her üyesinde bulunur.
Onaylandı // Drizzt DoUrden | |
|
| |
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Ağus. 20, 2008 9:11 am | |
| Kan Durumu:Safkan İstediği yetenek:Görücülük Neden bu yeteneği istiyorsun:Bu yeteneği pek fazla kişinin tercih etmemiş olması... onaylandı/E.B.D. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları C.tesi Ekim 25, 2008 12:23 am | |
| Kan Durumu: Safkan İstediği yetenek: Metemorfmagus Neden bu yeteneği istiyorsun: Rp sırasında duyguları belirtmek veya gerektiği yerde kimliğini gizleyebilmek için güzel bir yetenek bence. İstediğim Ünlüler: Younha, Yoon Eun Hye, Hilary Duff, Soo Hee, Sar Benneth Kendi Ünlüm: Jemima West |
|
| |
Hermionie Weasley
Mesaj Sayısı : 20 Asa : Gücün Asilliği Animagus : Güvercin Patronus : Tek Boynuzlu At Durum : Kayıt tarihi : 03/06/09
| Konu: Geri: Özel Yetenek Alımları Çarş. Haz. 03, 2009 7:02 pm | |
| Veela olmak istiyorum Kan Durumum: Safkab İsteme nedenim: Rp'ler için ve bana uygun biri... | |
|
| |
| Özel Yetenek Alımları | |
|