| rp sevgili arıyanlar buraya | |
|
+10Miley Elise Cyrus Bledel Eleonore Shannon Wood Clarie Jane D. Reeser Simone Catherine Cardone Oliver Wood Kerberos Crisis Alassea Snape Serena L. Black Emily B. DoUrden Ceza Bilgin 14 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Cuma Nis. 04, 2008 7:18 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Ptsi Nis. 07, 2008 10:20 pm | |
| arayanlar bana ö. m. atsınlar |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 08, 2008 6:15 pm | |
| ben buldum aradığım aşkı. bence sitedeki bekar erkeklerin ve kızların listesini yapalım.Sonra ok işaretleriyle birbirlerini bulsunlar. şaka şaka ama liste konusunda ciddiyim.yoksa evli erkeklere sarkarlar kızlar veya erkekler.Ciddiyim beni sevgilime asılanı sitede küfür yağmuruna tutarım.Elindeki şemsiyeyide alırım.Savunmasız kalır. | |
|
| |
Ceza Bilgin Hogwarts Müdürü/Tılsım Prof./Hufflepuff Bina Sorum.
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 08, 2008 6:21 pm | |
| valla benim karıma hele bir yaklaşın üsütnüze crisi salarım görürsünüz.oğlum sende hep küfür yağmuruna tutuyon insanları biraz gül yağmuruna tutsan | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 08, 2008 6:33 pm | |
| olum ben sinirli birisiyim.Cilama dokunmayın yha zaten adam gibi kimseye etmiyom.Edicek yer arıyom ondan bole. yoksa seni bile gül yağmuruna tutarım. valla benim karıma hele bir yaklaşın üsütnüze crisi salarım görürsünüz. bu ne lan? sana bi salarım görürsün.(anladın sen onu.) | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 08, 2008 7:34 pm | |
| :D | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 08, 2008 8:24 pm | |
| uf cris varya yorgun halimle beni güldürdün ne diyim | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 08, 2008 8:52 pm | |
| gaz manasında anlayanın vay haline ben başka manada soledim. | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Paz Nis. 13, 2008 10:46 pm | |
| Tarafımdan olması şarttımdır. Olmassa olmaz. birtek bu şimdilik. pm atabilir veya buraya yazabilirsiniz... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Ptsi Nis. 14, 2008 6:39 pm | |
| yha site 13 yaş ve üzeri için sen neden üye oldun ? Savaş tarafında (eğilin) falan yazıyo sana yediririm o lafı. | |
|
| |
Simone Catherine Cardone Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Mesaj Sayısı : 170 Rp Yaşı : Presston Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'( Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк & Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 03/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Ptsi Nis. 14, 2008 6:42 pm | |
|
En son Prof.Eva Longoria Crisis tarafından Ptsi Nis. 14, 2008 8:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Ptsi Nis. 14, 2008 8:35 pm | |
| herşeye çok karışıorsunuz ya..
ayrıca onüç yaşındayım ...
ayrıca kimseyi ilgilendirmez profilim. küfür mü yazıyor hayır!!! | |
|
| |
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Ptsi Nis. 14, 2008 8:52 pm | |
| ewt küfür ve aşağılayıcı bir şey yazmıyorsa sizi ne yazdığı ilgilendirmez niye her şeye karışıyorsanız ya bir şey varsa ben söylerim size gerek yok. | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Salı Nis. 15, 2008 4:51 am | |
| ya cris ortalığı karıştırma seni pıff etcem bi gün ha | |
|
| |
Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 24, 2008 9:15 pm | |
| Ben de Rp sevgilisi arıyorum. | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Perş. Mayıs 29, 2008 8:37 pm | |
| ne şans şuan bende arıyorum olabiliriz. Ama Z.a.y. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Cuma Mayıs 30, 2008 12:34 pm | |
| Asla savaş tarafımı değiştirmem.Kötülük insanın ruhunda vardır.Önemli olan onu görebilmek. | |
|
| |
Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 31, 2008 3:13 pm | |
| bnde arıyom isteiyenler bana pm atsın okey | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 31, 2008 3:31 pm | |
| shakira birşeye başvurmayı düşünüyorsan başvur mesela öğrencilik gibi sonra rp sevgili ara | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 31, 2008 3:40 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 31, 2008 3:40 pm | |
| bnde arıyom isteiyenler bana pm atsın okey.. | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 31, 2008 3:41 pm | |
| tamam bak ne güzel prof olmuşun hayırlı olsun | |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya C.tesi Mayıs 31, 2008 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Paz Haz. 01, 2008 2:52 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: rp sevgili arıyanlar buraya Ptsi Haz. 02, 2008 10:20 am | |
| Saten herkes arıyor ama bulan yok... | |
|
| |
| rp sevgili arıyanlar buraya | |
|