minevra snape Gryffindor 1. sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 29 Rp Yaşı : 11 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Ö.y Vve Gryffindor'um xP) Asa : Aydınlığın Işığı Animagus : sibirya kurdu Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 08/11/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Minevra Cattermole C.tesi Kas. 08, 2008 11:55 am | |
| Üşüdü...Çok üşüdü...Biran herşeyin bittiğini sandı.Mutlu değildi.Birşeyler oluyordu.Kendini çok çaresiz hisediyordu.Asasına sıkıca tutundu.Ruh emiciler buradaydı.Hava karardı.Işıklar söndü ve o anda onlar da göründü.3 taneydiler,hızla ona doğru geliyorlardı.ne yapacağını şaşırdı Minevra ve birden sözcükler aklına geldi:''EXPECTO PATRONUM!!!''gümüşü maral asasından çıktı.Artık korkmuyordu.Herşey geride kalmıştı.Hemen eve doğru koştu.Yarın olsun istiyordu artık.Eve geldi.Annesi:''Kızım ne oldu sana?Yüzün bembeyaz olmuş.''Minevra cevap vermedi.Doğruca odasına gitti.Kendisini yatağa attı.Sonra kalktı.Sabah olmuştu.Hemen sandığını topladı.Hogwartsa gitmek için hazırlanıp odadan çıktı.Annesi:''Kızım seni biz bırakırız.Dün ne oldu anlamadım.Ama pencereden bakınca patronusunu gördüm.Sonra Hogwarts'tan baykuş geldi.Uyarı aldın.Dün orada ruh emiciler vardı değil mi?''Minevra:''Evet anne kusura bakma.Çok korkmuştum.Birşey söyleyemedim.Neyse ,trene geç kalmamalıyım lütfen beni bırakın.'' Minevra'yı bıraktılar Minevra ne olduğunu anlamadan kendini kırmızı trende buluverdi.Ailesine el salladı ve:''Çok teşekkürler anne!Artık daha iyiyim.Okulda kendimi geliştirmek için sabırsızlanıyorum''diye bağırdı. | |
|