| Şu anda dinliyorum | |
|
+7Kerberos Crisis Simone Catherine Cardone Oliver Wood Ceza Bilgin Emily B. DoUrden Alassea Snape Marguetta Black 11 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Miley Elise Cyrus Bledel Muggle Araştırmaları Profesörü
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Çarş. Haz. 11, 2008 9:39 pm | |
| Ceza:Kalbimin repi nefreti | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 108 Yaş : 32 Rp Yaşı : Williams Rp Partneri : Shin B. Wood Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : ~~Anka'nın Alevi~~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Çarş. Haz. 11, 2008 9:39 pm | |
| Sagopa Kajmer-Sonumuz Yakın Mesafe-2008 | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Çarş. Haz. 11, 2008 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Çarş. Ağus. 20, 2008 11:16 am | |
| Green Day-Boulevard of Broken Dreams | |
|
| |
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Paz Ağus. 24, 2008 6:14 pm | |
| - Shin B. Wood demiş ki:
- Gazette=>Filth in the Beauty
Aney Gazette'ci çıktı 10 yılda bir ypu ^^ Big Bang-Haru Haru [Bi türlü Giray'a dinletemedim ya helal olsn bhe ] | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Paz Ağus. 24, 2008 6:17 pm | |
| | |
|
| |
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| |
| |
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Paz Ağus. 24, 2008 6:26 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum Ptsi Eyl. 29, 2008 8:41 pm | |
| Zeynep Casalini-Delilik | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Şu anda dinliyorum C.tesi Ekim 25, 2008 12:40 am | |
| F.T Island - F.T Island xD |
|
| |
| Şu anda dinliyorum | |
|