| Ne tür müzik dinliyorsunuz?? | |
|
+8Oliver Wood Kerberos Crisis Vanessa Anne Bledel Serena L. Black Emily B. DoUrden Ceza Bilgin Marguetta Black Alassea Snape 12 posters |
|
ne tür müzik dinliyorsunuz?? | 1)Metal | | 5% | [ 1 ] | 2)Rock | | 33% | [ 7 ] | 3)Pop | | 0% | [ 0 ] | 4)R&B | | 10% | [ 2 ] | 5)Rap | | 24% | [ 5 ] | 6)Metal&Rock | | 14% | [ 3 ] | 7)Rock&Pop | | 10% | [ 2 ] | 8)Pop&R&B | | 4% | [ 1 ] |
| Toplam Oylar : 21 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Alassea Snape Slytherin 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Rp Yaşı : Mercury Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : ölüm yiyen Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Ptsi Mart 31, 2008 6:21 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 30 Rp Yaşı : Mercury Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : ölüm yiyen Animagus : ... Patronus : ... Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Ptsi Mart 31, 2008 6:31 pm | |
| | |
|
| |
Vanessa Anne Bledel Astronomi Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Çarş. Nis. 02, 2008 6:48 pm | |
| Ben R&B ve Rock dinliom... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Çarş. Nis. 02, 2008 7:31 pm | |
| Nu Rock Hard Rock Punk Rock | |
|
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Çarş. Nis. 02, 2008 7:53 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Perş. Nis. 03, 2008 5:18 pm | |
| nu-rock mıı?? bunu ilk defa duyuyom valla | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Paz Nis. 06, 2008 2:15 am | |
| Ya ben kafama göre dinlerim güzel olması şartıyla.Rap Rock farketmez.Ama dinlediklerimebakılırsa Rock.Yani kısacası Arabesk hariç diğer müziklerden sevdikleirmi dinlerim. |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? C.tesi Nis. 12, 2008 11:46 pm | |
| Klasik müziğe metal müziğe ,rock in roll ve r&b ye tapıyorum. (Müzik benim herşeyim ve bunu kimse değiştiremez) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? C.tesi Nis. 12, 2008 11:56 pm | |
| Rock Forever diyorum ben:) yani,rock müzik dinlerim... |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Paz Nis. 13, 2008 12:05 am | |
| | |
|
| |
Eleonore Shannon Wood Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Mesaj Sayısı : 77 Yaş : 31 Rp Yaşı : Cornwall Rp Partneri : James Daniel Black Savaş Tarafı : ÖY Asa : Ejder Nefesi Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 24/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Ptsi Mayıs 26, 2008 2:40 pm | |
| slında her tür müzik dinlerim ama daha çok(aşırı...)rap dinliyom...bide kafama eserse rock... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Perş. Haz. 05, 2008 8:26 pm | |
| ben genelde rock dinlerim ama arada cezanın sevdiğim müzikleri var onları da dinliyorum... |
|
| |
Kane Yei Yamaguchi Sihir Tarihi Profesörü
Mesaj Sayısı : 37 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Hıı,en kısa sürede Kwon'mla gelecemm Savaş Tarafı : Tarafsız Asa : ~~Güzelliğin Nefreti~~ Animagus : Ejderha (japiyiz şurda) Patronus : Kelebek Durum : Kayıt tarihi : 08/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (9/10) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Cuma Ağus. 08, 2008 11:24 pm | |
| Hm..Nu-Metal,Rock favorilerim ama şu aralar artan JPop ve Kpop flnde var.Big Bang saolsun bide Rap dinler oldum(Ama sadece Japonca olanları) | |
|
| |
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: Ne tür müzik dinliyorsunuz?? Çarş. Ağus. 20, 2008 11:20 am | |
| | |
|
| |
| Ne tür müzik dinliyorsunuz?? | |
|