| Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vanessa Anne Bledel Astronomi Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Paz Mart 30, 2008 8:06 pm | |
| Not=Kapıyı tıklayarak girmeniz rica olunur. Çalışma bölümüm: Yatağım:
En son Vanessa Anne Bledel tarafından C.tesi Ekim 18, 2008 12:14 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Paz Nis. 27, 2008 7:41 pm | |
| Paige koşa koşa Eren'in odasına gelir.Paige çok korkmuştur.Salondan korkunç sesler geliyordur.Paige ablasının yanına yatar.Saat sabahın 2 sidir.Evde biri vardır.Salonda birşey düşer.Paige çok korkmuştur.Ablasına sarılır ve uyumaya çalışır.Paige daha güçlerini kontrol edemediği için hiç bir şey yapamayacağını düşünür.Salonda bir şey kırılır ve o sesle Eren'de uyanır. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 4:20 pm | |
| O sırada eren yataktan yere düşer.Çünkü kardeşi gibi o da çok korkmuştur.Paige'ye: -Canım korkma ben şimdi hallederim, der.Ancak kendide çok korkmuştur.Hemen salona gider.Ancak bunun köpeği BonBon olduğunu görünce gülmekten kendini alı koyamaz.Paige'nin yanına gider: -Paige sakin ol ama salondaki şey Adı Lazım Değil(Lord Voldemort) der.Kardeşi ile şakalaşmayı çok sevdiği için bu şakayı ona yapar. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 7:20 pm | |
| Paige çok korkar.Ama sonra şaka olduğunu anlar.Abla kardeş gülüşürlerken birbirlerine sarılıp uyuya kalırlar. | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 7:22 pm | |
| Eren 36. rüyasını görürken uyanır.Ve Paige'ye bakar çok tatlı uyuduğu için onu uyandırmaya kıyamaz.Malikane içinde birkaç tur ama vakit geçmez.Sonra Paige'in yanına gelerek onu gıdıklamaya başlar.Paige hala uyanmamıştır.Daha çok gıdıklar ve Paige uyanır.Beraber birbirlerini gıdıklarlar:D | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 7:31 pm | |
| Bende seni Paige dedi Eren.Ve ona sarıldı.Kahvaltılarını yaparken Eren: -Paige istersen bu gün beraber gezebiliriz.Ya da ben seni Jesseler'e bırakabilirim.Tabii istersen, dedi. | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 7:34 pm | |
| İkiside olur senin için hangisi uygunsa der Paige.Aslında düşündümde seninle gezmek daha güzel olabilir. Sen çok eğlenceli birisin hep senin gibi olmak isterdim küçükken der. | |
|
| |
| Konu: Geri: Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası Ptsi Nis. 28, 2008 7:36 pm | |
| out:göle konu açıyorum İKİ KARDEŞ diye....
Eren çok sevinmişti.Arabasına bindiler ve göle doğru ilerlediler. | |
|
| |
| Prof. Vanessa Anne Bledel'in odası | |
|