| 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Vanessa Anne Bledel Astronomi Profesörü/Balyumruk Şekerci Dükkanı Sahibi
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Paz Mart 30, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Salı Nis. 22, 2008 9:24 pm | |
| Paige şu günlerde çok sıkılıyordu.Dolaşmaya çıkmıştı.Dolaşırken Balyumruk Şekerci adında bir şeker dükkanı gözüne çarptı.Çok güzel bir yere benziyordu.İçeri girdi.Heryerde çeşit çeşit şekerler vardı.Bir Meyveli Kokteyli aldı ve bir masaya oturdu.Meyveli Kokteylinin tadı mükemmeldi.Paige bundan sonra hep buraya gelecekti.Hesabı ödemek için kasaya gittiğinde ise ablası Prof.Eren Vanessa Hudgens'ı gördü.Bu dükkanın sahibi ablasıydı.Güzelce sohpet ettiler.Paige bir işi olduğunu hatırladı ve gitti. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 31 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Güvendiğim biri olduğunu sanmıştım.. Savaş Tarafı : Z.A.Y Asa : ... Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Cuma Nis. 25, 2008 3:05 pm | |
| Rp out:Canım kardeşim, bitanem, petibörüm benim...Canım lütfen benim adıma rp yazma tamam mı?Seni kırmak istemiyorum.Ceza almanı istemem:D | |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Cuma Nis. 25, 2008 8:19 pm | |
| Peki canım ablam kırılmadım öğrenmiş oldum teşekür ederim. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Paz Nis. 27, 2008 11:47 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Ptsi Haz. 02, 2008 8:02 pm | |
| Draco'nun canı aşırı derecede sıkılmıştı okulun açılmasına daha 20 gün kadar vardı ve evde babasının eleştirilerinden bıkmıştı. Babası devamlı -Ayağımın altından çekil,Ö.Y. toplantısı olucak dışarı çık yada kendini odana kilitle diyip duruyordu. Draco'da balyumruğa gitti. Camdan kapıyı aralayıp içeri girdi. İleriden bir kızın masadan kalktığını gördü. Haraketlerinden iyi tarafı tutan biri olduğu anlaşılıyordu. O kalkınca masaya oturdu. Ve buranın sahibine; -Merhaba,bir çikolatalı puding alabilirmiyim? diye sordu. |
|
| |
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Çarş. Haz. 04, 2008 10:47 am | |
| Eren: -Merhaba.Hoşgeldiniz...Tabii ki hemen getiriyorum, dedi. Ve 3 dakika sonra çocuğun yanına gelerek ona pudingini uzattı. -Başka istersen ben buradayım, dedi ve tezgaha doğru ilerledi.. | |
|
| |
Eva Haylel B. Bledel Kehanet Profesörü/Cafe Sahibi/Dükkan Sahibi
Mesaj Sayısı : 91 Yaş : 28 Rp Yaşı : 20 Rp Partneri : Olması birşey değiştirmez.Ama yinede Aranıyor! Savaş Tarafı : Tabikide Ölüm Yiyem(N) Asa : Kristalin Gözyaşı Animagus : Aslan... Patronus : Baykuş Durum : Kayıt tarihi : 20/08/08
Character Shett Büyü Gücü: (50/100) Özel Yetenek: Görücü
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' Çarş. Ağus. 20, 2008 11:12 am | |
| Eva bir gün dolaşırken bir arkadaşına rastlamıştı.Arkadaşı Balyumruk Şekerci Dükkanına gidiyormuş.Eva'yıda davet etti.Eva ''Tamam hadi gidelim'' dedi.Sonunda ulaşabildiler Şekerci Dükkanı'na.''Buraya gelipte birşey yememek olmaz dedi Eva.Birlikte gülüştüler.Daha sonra buranın sahibine seslendiler ve Limon Şekeri ev Portakal Şerbeti rica ettiler. | |
|
| |
| Konu: Geri: 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' C.tesi Ekim 18, 2008 12:05 am | |
| Vanessa gelen kızlara baktı. Masaya oturup siparişlerini çoktan vermişlerdi.. Nessa kızların siparişlerini hazırladı, ve yanlarına giderek; -Alın bakalım kızlar, afiyet olsun, dedi ve tezgaha doğru ilerleyip sandalyesine oturdu.. | |
|
| |
| 1. masa ''Balyumruk'a Hoşgeldiniz'' | |
|