| ..İstekler.. | |
|
+4Paige Hilary H. Bledel Kerberos Crisis Ceza Bilgin Emily B. DoUrden 8 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: ..İstekler.. Paz Mart 30, 2008 11:01 pm | |
| İsteklerinizi buraya yazabilirsiniz! | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 2:28 pm | |
| Acaba rütbemi verecek misiniz ? |
|
| |
Ceza Bilgin Hogwarts Müdürü/Tılsım Prof./Hufflepuff Bina Sorum.
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 2:40 pm | |
| hayır çünkü ö.ylik meslek sayılmıyo.o yüzden ya bir mesleğe başvur yada öğrenci ol | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 10:02 pm | |
| Ölüm yiyenlik bir meslek sayılır aslında.Karanlık Lord veya Lady için baskınlar falan düzenliyorsun falan.Ölüm Yiyenlik tam olarak örgüt sayılmaz.Yani Z.A.Y gibi değildir.Bunun için bir meslek sayılması gerekir.Benim bildiğim gelişmiş rp sitelerinde böyleydi. |
|
| |
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 10:08 pm | |
| iyide daha öğrenci yok sen ö.y olup ne yapmayı düşünüyon | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 10:20 pm | |
| | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 10:24 pm | |
| basabildiği yeri basıcak biz de peşlerinden. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 10:27 pm | |
| bekleyin ya bir öğrenciler girsin yada ben bir vanessa yla konışıyım bakıyım bir konısıyım bakıyım | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 11:25 pm | |
| Ya öğrencilerle ne alakası var ben onu anlayamadım.Zaten bizim amacımız öğrenciler değil.Ha arada kaynayan olursa bilemem.Ama planımı burada da açıklamayayım yani. |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Nis. 06, 2008 11:27 pm | |
| ee savaşı vanessa ya sorcam ama biraz erken diye bilir ve nasıl savaşmayı düşünüyorsunuz acaba pm ile at burda açıklıyamıyorsan | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ..İstekler.. Ptsi Nis. 14, 2008 7:03 pm | |
| Ben Ünlü Sitemini söyliyecektim.Yani Temsil Etceğimiz ünlüü seçmemiz gerekmiyomu öbür türlüçok karışırda |
|
| |
Paige Hilary H. Bledel Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü
Mesaj Sayısı : 81 Asa : - Animagus : - Patronus : - Durum : Kayıt tarihi : 12/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: ..İstekler.. Salı Nis. 15, 2008 8:12 pm | |
| Evet bende katılıyorum iki kişi aynı ünlünün görünümünü alırsa saçma olur. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Çarş. Nis. 16, 2008 4:10 am | |
| iyi ünlü listesi hazırlamak isteyen var mı aranız da peki | |
|
| |
Clarie Jane D. Reeser Şifacı
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
Character Shett Büyü Gücü: (10/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: ..İstekler.. Çarş. Nis. 16, 2008 10:40 am | |
| ünlü listeleri hazırda var ztn.... | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
Mesaj Sayısı : 93 Yaş : 33 Rp Yaşı : Heryerden Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Beyazın büyüsü Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: ..İstekler.. Çarş. Nis. 16, 2008 6:11 pm | |
| Millet sitemizde beleşci var adminde onu destekliyo.(şikayet) Bu kişiyi banlayın yaşıda tutmuyo zaten(öneri) Yaptığım anketi silene de aklıma gelen bütün küfürleri ettim kabul edin. Site ne zaman açılcak.(beklenti) Eva yı razı edin üyeliğini sildircekmiş izin vermeyin:D(rica,öneri) | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 29 Rp Yaşı : Reeser Ailesi Rp Partneri : WaNTeD xD Savaş Tarafı : Death Eaters Contes Asa : ~Beyazın Büyüsü~ Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: ..İstekler.. Çarş. Nis. 16, 2008 9:16 pm | |
| beleşçi değilim bu bir=elif'e de örnek rplerimi gösterdim. (vanessa) İkincisi=1995 doğumluyum ve onüç yaşındayım.+asıl banlanması gereken kişi sensin... | |
|
| |
Emily B. DoUrden Hogwarts Müdüresi/Gryffindor Bina Sorum./Baş Ölüm Yiyen
Mesaj Sayısı : 560 Yaş : 32 Rp Yaşı : 22 Rp Partneri : Drizzt DoUrden-aşqum-kocacım xD Savaş Tarafı : || Death Eaters || Asa : Şansın Öpücüğü Animagus : Aslan Patronus : Aslan Durum : Kayıt tarihi : 28/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek: Veela
| Konu: Geri: ..İstekler.. Çarş. Nis. 16, 2008 9:40 pm | |
| Millet sitemizde beleşci var adminde onu destekliyo.(şikayet) Ashley vermiş cevabı Bu kişiyi banlayın yaşıda tutmuyo zaten(öneri) tutyo sen karışma Yaptığım anketi silene de aklıma gelen bütün küfürleri ettim kabul edin. Silen bendim Site ne zaman açılcak.(beklenti) Öğrenci bulunca Eva yı razı edin üyeliğini sildircekmiş izin vermeyin:D(rica,öneri) Ben söledim ama bi cevap gelemdi. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Perş. Nis. 17, 2008 1:28 am | |
| ne sendin canım ya ben sildim ve cris seni uyarıyorum bu sefer ciddi uyarıyorum.bir daha bir admini suçlarsan orda seherbaz yerine başka bir şey yazcağına emin olabilirsin ve evet anketini ben sildim.Ve sitede öyle birşey görürsem bu herkese geçerli hiç uyarısız ceza alır şimdiden uyarması | |
|
| |
Kerberos Crisis Seherbaz
| Konu: Geri: ..İstekler.. Perş. Nis. 17, 2008 1:30 pm | |
| sen onu destekliyosun ona de ki basvuru yapılması gereken yere başvurcak terbiyesizlik yapmayın.Ö.m. ile başvuru yapılıyosa nie konu açıyonuz. | |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Perş. Nis. 17, 2008 7:12 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Perş. Nis. 17, 2008 8:13 pm | |
| ben sana adminleri eleştirme diyorum.sen gelmiş burda hala eleştiriyorsun ve ben sinir olmaya başladım ama bir daha adminlerden birini eleştirdiğini göriyim sen benim sinirli tarafımla hesaplaşırsın cris | |
|
| |
Jac Jane Vanek Ravenclaw 1.sınıf öğrencisi
Mesaj Sayısı : 39 Rp Yaşı : Caliénte Ailesi Rp Partneri : Draco Malfoy Savaş Tarafı : Tarafsızım Asa : Güzelliğin Zekası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 31/05/08
Character Shett Büyü Gücü: (2/10) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: ..İstekler.. Paz Haz. 01, 2008 5:24 pm | |
| klupler açılıcakmı acaba ? | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: ..İstekler.. Ptsi Haz. 02, 2008 4:27 pm | |
| - Jac Jane Vanek demiş ki:
- klupler açılıcakmı acaba ?
evet ya klüpler olmuycakmı? |
|
| |
| Konu: Geri: ..İstekler.. Çarş. Haz. 04, 2008 12:26 pm | |
| bnce okullar açıldıktan sonra siz 2. sınıfa geldiğinizde iyi olur açılması herşey yerli yerine oturur yani. | |
|
| |
| ..İstekler.. | |
|