| komik fıkralar | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ceza Bilgin Hogwarts Müdürü/Tılsım Prof./Hufflepuff Bina Sorum.
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
Character Shett Büyü Gücü: (100/100) Özel Yetenek:
| Konu: Geri: komik fıkralar Paz Nis. 06, 2008 11:34 pm | |
| Fıkra Adı..:Barbie Tarih..:06.10.2003
Adam kızına Barbie almak ister ve bir oyuncakçıya girer "Vitrindeki Barbie bebek kaç para? diye sorar Satıcı: Hangisi beyim? ve devam eder: Barbie spora gidiyor 19.95 usd Barbie alışverişde 19.95 usd Barbie discoda 19.95 usd Barbie hede hodo yapıyor 19.95 usd Barbie bosandı 265 usd. Adam saşırır. Neden hepsi 19.95 de bosanmış olan 265 usd? Satıcı cevaplar : Boşanmış Barbie ile birlikte; Ken'in evini, arabasını,donuna kadar herşeyini de alıyorsunuz. | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 610 Yaş : 34 Rp Yaşı : havadan sudan Savaş Tarafı : kötülük Asa : Siyah'ın Aydınlığı Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 29/03/08
| Konu: Geri: komik fıkralar Paz Nis. 06, 2008 11:37 pm | |
| Fıkra Adı..:Güle Güle Anne Tarih..:17.05.2003
Süper markette alışveriş yapmakta olan genç adam,kendisini takip etmekte olan bir hanımı farkeder.Kadını görmezlikten gelsede,kadın dik dik bakmaya devam eder. Nihayet kasa önünde kuyruğa gelirler.Kadın adamın birkaç sıra önüne düşmüştür.Kadın derki:''Özür dilerim.Böyle dikkatli bakmam sizi rahatsız etmiş olmalı. Üzgünüm ama geçenlerde ölen oğluma o kadar benziyorsunuz ki adam şöyle cevap verir bunu duyduğuma çok üzüldüm.Sizin için yapa bileceğim birşey varmı?Evet yavrum az sonra eşyalarımı alıp çıkarken ne olur bana güle güle anne diye seslene bilirmisin?tabiki der genç adam.Yaşlı kadın çıkarken genç adam ona elsallar ve güle güle anne diye seslenir.adam birisini mutlu etmenin mutluluğu içinde gülümser ve ödeme sırası kendine gelince kasanîn 150 dolar yazdığını görür kasiyere sorar bu nasıl olur alt tarafı üç parça eşya aldım der.Kasiyer gayet sakin cevap verir "anneniz hesabını sizin ödeğeceğinizi söyledi" | |
|
| |
| Konu: Geri: komik fıkralar Paz Nis. 06, 2008 11:39 pm | |
| Fıkra Adı..:Üç Zarf Tarih..:21.05.2003
Şirkette eski genel müdür kovulmuş, yeni bir genel müdür atanmıştı. Eski müdür görevi devrederken, yenisine tavsiyelerde bulundu ve 3 adet zarf verdi. Her biri numaralanmıştı. Eski müdür yenisine ileride her başı sıkıştığında bir zarfı açmasını söyledi. Ve yeni müdür işe başladı. Altı ay işler yolunda gitti. Fakat sonra satışlar birdenbire düştü. Ne yapacağını bilemeyen yeni müdür, en sonunda 1. zarfı açtı. Zarfta şöyle yazıyordu: - Kendinden önceki müdürü suçla... Yeni müdür hemen bir basın toplantısı ayarladı ve sorunlar için kendinden önceki müdürün politikalarını suçladı. Basın ve borsa bu açıklamalara olumlu baktı, şirket hisseleri toparlandı, bu arada da satışlar düzeldi... İşler bir süre daha yolunda gitti. Fakat sonra üretim sorunları çıktı. Önceki olaydan tecrübeli yeni müdür gecikmeden 2. zarfı açtı. zarfta şu yazıyordu: - Şirketi yeniden organize et. Yeni müdür reorganizasyonu uygulamaya koydu, sorun çözüldü. Bir süre sonra işler yine bozuldu. Yeni müdür koşa koşa gitti ve 3. zarfı açtı: - Üç zarf hazırla... | |
|
| |
| Konu: Geri: komik fıkralar Paz Nis. 06, 2008 11:43 pm | |
| Fıkra Adı..:Tanrı Elmalara Bakıyor Tarih..:21.05.2003
Katolik okulunda minikler yemek saati gelince yemekhanede siraya girmisler.. derken bir de bakmislar ki, rahibelerden biri meyva bölümündeki kipkirmizielmalarin uzerine bir not yapistirmis: "SADECE 1 TANE ALIN.. TANRI BAKIYOR" Bunu goren afacanlardan biri bunun uzerine, tatli bolumune geldikleri zaman cikolatali kurabiyelerin uzerine soyle bir not yapistirmis: "ISTEDIGINIZ KADAR ALIN.. TANRI ELMALARA BAKIYOR" | |
|
| |
| Konu: Geri: komik fıkralar Paz Nis. 06, 2008 11:48 pm | |
| Fıkra Adı..:Cennette Nikah Tarih..:27.06.2003
Evlenme hazırlığı içindeki çift trafik kazasında ölüp Cennet'e giderler... Damat adayı durumlarını görevli meleğe anlatarak Cennet'te evlenip evlenemeyeceklerini sorar... "Bir bakayım" der görevli melek... Aradan üç ay geçtikten sonra Melek gelir ve mağdur çifte sevinçli haberi verir: "Herşey ayarlandı,sizi evlendirebiliriz!" Damat adayı, "Şey" der, "Biz düşündük de; acaba evliliğimiz yolunda gitmezse boşanabilir miyiz?" Görevli melek gök gürültüsünü andıran sesiyle kızgın bir cevap verir: "Siz manyak mısınız? Cennet'te nikahınızı kıydırabilmek için tam 3 ay dolaştıktan sonra bir imam bulabildim... Avukat bulmak ne kadar sürer hiç tahmin edebiliyor musunuz?" | |
|
| |
| Konu: Geri: komik fıkralar Ptsi Nis. 07, 2008 12:03 am | |
| Fıkra Adı..:Zavallı Yaratık Tarih..:10.11.2004
Hali vakti yerinde bir ailenin genç kızı eve geldiğinde,annesini ayna karşısında yeni kürküne bakarken bulur. Sinirlenen kız annesine bağırmaya başlar: -"Anne! Sen şu üstündeki giyip gösteriş yapacaksın diye; zavallı, savunmasız, masum bir yaratığın ne acılar çektiğini biliyor musun?" Bunun üzerine kadın, ters ters bakar ve konuşur: -"Müge! Sen baban hakkında ne biçim konuşuyorsun bakiyim!" | |
|
| |
| Konu: Geri: komik fıkralar Ptsi Nis. 07, 2008 12:07 am | |
| Fıkra Adı..:Bush Esir Alınır Tarih..:04.08.2004
Amerika'da adamın biri işine giderken birden anormal bir trafigin içine düşer, ama trafik bir milimetre bile kıpırdamamaktadır. Bir süre sonra aracının yan camına birisinin tıkladığını görür ve camı açar. -Ne var acaba? -Teroristler Bush'u yakaladılar eğer 1 milyar dolar verilmezse, üstüne benzin döküp yakacaklarmış. -Haa şimdi anladım bu trafiği... -Ya işte onun için, herkesten biraz yardım topluyoruz. -İnsanlar ne kadar veriyor ortalama olarak? -Valla yaklaşık olarak 5'er litre...!! | |
|
| |
| Konu: Geri: komik fıkralar Ptsi Nis. 07, 2008 12:09 am | |
| Fıkra Adı..:Akıl Verir Tarih..:06.04.2004
Yolculuk sırasında mola vermek isteyen yaşlı bir adam,bir hana girdi, bu sırada hana bir başka yolcu daha girdi ve ikisi birden hancıdan yiyecek birşeyler istediler. Fakat hancı yiyecek olarak yalnızca bir balık olduğunu söyledi ve bunu paylaşmalarını önerdi. Bunun üzerine yaşlı adam, hancıya, �Ben balığın yalnızca başını yiyeceğim� dedi. Hancı bunun nedenini sordu, yaşlı adam da, �Balık başı zekâyı artırır, balık başı yiyen insan akıllı olur� dedi. Bunun üzerine öteki yolcu hemen atıldı ve yaşlı adama: �Balık başını niye sen yiyeceksin, ben yemek istiyorum� dedi. Yaşlı adam da itiraz etmedi ve balığın koca gövdesini yedi ve bir güzel karnını doyurdu. Öteki yolcu ise yalnızca balığın başını yedi ve sonra yaşlı adama seslendi: �Sen koca gövdeyi yedin karnını doyurdun ben yalnızca kafayı yedim aç kaldım� dedi. Yaşlı adam da bu sözlere şöyle karşılık verdi: �Bak nasıl akıllandın.� | |
|
| |
Oliver Wood Baş Seherbaz
Mesaj Sayısı : 81 Yaş : 31 Rp Partneri : yok Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı Asa : Özgürlük sevdası Animagus : ... Patronus : ... Durum : Kayıt tarihi : 30/03/08
| Konu: Geri: komik fıkralar Cuma Nis. 18, 2008 10:24 am | |
| HIRSIZ
İki katlı ve garajlı bir evde oturan ailenin biri tam yatmaya hazırlanırken karısı kocasına: - Garajda hırsız var, der. Adam camdan sessizce dışarı bakar, garajın ışığını açar. İki kişi esyalardan bazılarını taşımaktalar. - Evet, der adam. - Dışarıda iki kişi var bizim esyalari caliyorlar.. Bunun üzerine hemen polise telefon eder.. - Alo memur bey şu anda bizim bahçede iki hırsız var ve garajdaki esyalarımızı çalıyorlar. Acele araba gönderin, der. Bunun üzerine polis: - Evin içindeler mi? diye sorunca adam - Hayır garajdalar, der. - Tamam o zaman içerden kapıları iyi kilitleyin ses yapmadan evde bekleyin. Eger zamanımız ve arabamiz olursa göndeririz, çünkü şu anda hepsi meşgul. Adam telefonu kapatır ve yüze kadar saymaya başlar.. Saydıktan sonra tekrar polise telefon eder. - Biraz önce size evimde hırsız var diye telefon etmiştim. İkisinide vurdum, der telefonu kapatir. İki dakika gecmeden bir sürü polis arabası ve bir de ambulans gelir ve hırsızları suç üstü yakalarlar. Memurun biri adama yanaşır: - Hani adamlari vurdum demiştiniz? Bunun uzerine adam da: - Hani siz de şu anda arabamız yok demiştiniz! | |
|
| |
| komik fıkralar | |
|