Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Akademisi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hogwarts Cadıcılık ve Büyücülük Akademisi

AnasayfaAnasayfa  PortalPortal  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paige Hilary H. Bledel

4 posters
YazarMesaj
Paige Hilary H. Bledel
Sihirli Yaratıkların Bakımı Profesörü

Kadın
Asa : -
Animagus : -
Patronus : -
Durum : Paige Hilary H. Bledel Secilm10lu0an3

Character Shett
Büyü Gücü:
Paige Hilary H. Bledel Left_bar_bleue2/10Paige Hilary H. Bledel Empty_bar_bleue  (2/10)
Özel Yetenek:

Paige Hilary H. Bledel Empty
MesajKonu: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 12:28 pm

Korkunç Bir gün ...

Evde -------------------------------------------------------------------
Saat: 10:30

Paige şu aralar çok kötü kabuslar görüyordu. Yine o korkunç kabuslarından birini görmekteydi. Yataktan düşerek uyandı. Önce nerede olduğunu anlamaya çalıştı. Çok korkmuştu. Kabusları onu çok etkiliyordu. En sonunda yerden kalkmayı başarmıştı. Çok terliyordu. Kendini yine yatağına attı. Ama uyumak istemiyordu. Yine o kötü kabuslarından birini görebilirdi. Bir anda telefonu çalmaya başladı. Paige telefona doğru uzandı ve telefonu açtı. Arayan Jesse'dir. Jesse: Günaydın Paige. Paige: Günaydın Jesse. Jesse: Bugün bir yerlere gitmeye nedersin? Paige: Kendimi çok garip hissediyorum bugün evde kalıcağım yinede sağol. Jesse: Sen bilirsin. Neyse kapatmalıyım sonra görüşürüz. Paige: Görüşürüz. Paige üzerine bir şeyler giyer. Jesse'ye evde kalacağını söylemiştir ama bir anda ev ona çok sıkıcı gelir. Paige odasından çıkar. Merdivenlerden inmeye başlar. En sonunda kapıya varır. Dışarı çıkar. Yolda yürümeye başlar. Yolda yürürken bir ev dikkatini çeker. Bu çok eski bir evdir. Hatta tarihi eser sayılacak kadar eskidir. Paige kendini tutamaz ve eve girer. Ev çok karanlıktır. Çok büyük bir evdir. Salona gelir. Bir anda bir ses duyar. Ama bu ses evden gelmiyordur dışarıdan geliyordur. Paige hemen evden çıkar.Ve sesin nereden geldiğini bulmak için sesi takip etmeye başlar. İki kişi sokağın ortasında dövüşüyordur. Paige onlara iyice yakınlaşır. Paige: Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz. Burada normal insanlar var. Sizi görebilirler. Adamlar Paige'i hiç duymamış gib yaparlar. Sonra Paige'e dönerler. Bir anda Paige'e doğru gelmeye başlarlar. Paige koşmaya başlar. Paige: Keşke Jesse'yle dışarı çıkmayı kabul etseydim. Adamlar Paige'i havaya uçurmaya başlarlar. Paige ne yapacağını bilmiyordur. Bir anda adamlar Paige'i yere bırakır. Paige yere düşer. Ayağa kalkacak gücü bile kalmamıştır. Ama adamlar Paige'in izini kaybederler. Paige'in heryeri kanıyordur. Yerde bayılır. Gözlerini açar. Yatağında yatıyordur. Bütün gördüklerinin yalnızca kötü kabuslarından biri olduğunu anlar...

Out ---------------------------------------------------------------------
Miley Elise Cyrus Bledel
Muggle Araştırmaları Profesörü
Miley Elise Cyrus Bledel

Kadın
Rp Yaşı : Williams
Rp Partneri : Shin B. Wood
Savaş Tarafı : Zümrüdüanka Yoldaşlığı
Asa : ~~Anka'nın Alevi~~
Animagus : ...
Patronus : ...
Durum : Paige Hilary H. Bledel Rahat

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 7:49 pm

1. Rp kısa.
2. Yazım yanlışı yok.
3. Renk uyumları fena deil.
4. Konu güzel.

Sonuç: Sen rp dershanemize gelmeye devam et.
http://hogwartsakademisi.niceboard.net
Paige Hilary H. Bledel

Kadın

Character Shett
Büyü Gücü:
Paige Hilary H. Bledel Left_bar_bleue2/10Paige Hilary H. Bledel Empty_bar_bleue  (2/10)
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimeÇarş. Haz. 18, 2008 10:11 pm

Tamam teşekür ederim Very Happy
Eleonore Shannon Wood
Müdür Yardımcısı/Aritmansi Profesörü
Eleonore Shannon Wood

Kadın
Rp Yaşı : Cornwall
Rp Partneri : James Daniel Black
Savaş Tarafı : ÖY
Asa : Ejder Nefesi
Durum : Paige Hilary H. Bledel Eglenmi

Character Shett
Büyü Gücü:
Paige Hilary H. Bledel Left_bar_bleue10/10Paige Hilary H. Bledel Empty_bar_bleue  (10/10)
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimePerş. Haz. 19, 2008 10:51 am

Ben de bir kaç yorum yapmak istedim. Renk uyumu olmamış. Kırmızı ile mavi uyumsuz renkler.

Konuşmaları bir alt satıra yazarsan ve kopnuşmaların yanına yazı yazmazsan Rp daha güzel görünür.

Daha uzun Rp yapmalısın.

Anlatım akıcı değil. Bazı yerlerde karışıklıklar olmuş. Örneğin:

Paige telefona doğru uzandı ve telefonu açtı. Arayan Jesse'dir.

Rp'nin başında anlatım -di'li geçmiş zaman fakat ikinci paragraftan itibaren geniş zamanlı anlatım yapmışsın.

Yazım yanlışın yok.
http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/index.htm
Paige Hilary H. Bledel

Kadın

Character Shett
Büyü Gücü:
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimeCuma Haz. 20, 2008 2:43 pm

Evet uyardığın için teşekür ederim Very Happy
Paige Hilary H. Bledel

Kadın

Character Shett
Büyü Gücü:
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 12:05 am

Evde --------------------------------------------------------------------

Saat: 9:00

Paige uyandı. Onun için yine sıkıcı bir gün başlıyordu. Yataktan kalkması yine 15 dakikayı buldu. Neyse en sonunda kalkmayı başarmıştı. Kendini çok uyuşuk hissediyordu. Jesse'yle ayrılmalarıda Paige'i çok sarsmıştı. Günlüğünü açtı ve Jesse'yle tanıştıkları ilk günü içinden okumaya başladı. Paige ağlamak istemiyordu. Ama ağlamaya başladı. Jesse şimdiden bir sevgili bulmuştu bile. Paige ise yine yalnızdı. Dolabını açtı. Siyah kat kat eteğini ve üzerine de boyundan bağlamalı siyah t-shirt'ünü giydi. Kahvaltıya daha çok vardı. Zaten Paige kendini hiç aç hissetmiyordu. Bilgisayaranı açtı. Msn'de arkadaşlarıyla konuşmaya başladı. Alyson'la konuşuyordu. Jesse hakkında. Alyson ise kalbinin sesini dinlemesini söylüyordu. Bir anda internet gitti. Paige yanlışlıkla internet kablosunu çıkarmıştı. Bilgisayarı kapattı. Odasından çıktı. Koridora geldi. Rachel Tokio Hotel dinliyordu. Ses koridora kadar geliyordu. James ise Linking Park dinliyordu. Paige merdivenlerden yavaş yavaş inmeye başladı. Kimseye görünmden evden çıkmayı planlamıştı. Salona geldi. O anda Marinna'da hızlı bir şekilde merdivenlerden indi ve koltuğa oturup televizyonu açtı. Paige saklanmıştı. Marinna gittiğini söylemezdi ama Paige yinede kimseye görünmek istemiyordu. Paige dışarı çıkmayı başardı. Evlerinin yanındaki ormana gitti. Düşünmek istediğinde hep oraya giderdi. Ama orada bile aklına Jesse geliyordu. Bir ağacın üstüne oturmuş düşünüyordu. Bir anda bir ses duydu. Bir çocuk bir ağaca tırmanıyordu. O da üzgün görünüyordu. Tırmandı ama Paige'i görmedi. Paige çocuğu görmezden geldi ve düşünmeye devam etti. Bir anda arkasından biri Bill:Merhaba. Paige:Merhaba. Sen kimsin? Bill:Ben büyü okulunda okuyorum seni görmüştüm. Dolabını boşaltıyordun. Paige:Bir saniye inanamıyorum sen Bill'sin. Tokio Hotel grubunun solisti. Bill:Evet arada o işlede uğraşıyorum. Ama şu aralar pek zamanım yok. Paige: Ben size hayranım şarkılarınız çok güzel. Size bayılıyorum. Bill:Teşekür ederim. Paige: Burada ne işiniz var? Bill:Tom ve ben güçlerimizin olduğunu anladık. Ama önce Tom anladı o buraya benden önce geldi. Ben böyle bir şeyin olabileceğine inanmadım. Ama sonra olanlar oldu işte. Paige:Sanırım anladım. Bill ve Paige 2 saat kadar orada sohpet ederler. En sonunda Bill dayanamaz ve Bill:Çok ani olacak ama kendimi daha fazla tutamayacağım ''benimle çıkar mısın?'' . Paige şok olur. Bir anda Jesse'yi unutmuştur. Oda Bill'den hoşlanıyordur. Paige:Tamam . Bill Paige'in yanağına bir öpücük kondurur ve bir anda ağaçtan atlayıp gider. Paige hala şoktadır. Bunu Rachel'a anlatmak için sabırsızlanıyordur. Ormandan çıkar. Malikaneye geri döner. Herkes onu arıyordur. Rachel'ı görür ve yanına gider. Rachel:Paige neredeydin? Ödümüzü kopardın yaa. Paige:Hiç sorma sana anlatmam gereken çok şey var. Bill Kaulitz'le çıkıyorum !!!! Rachel inanamaz. Rachel'da Tom'la çıktığı için bunlara alışmıştır ama Bill'in buralarda olduğunu bile bilmediği için çok şaşırmıştır. Paige ve Rachel sarılırlar. Rachel:Paige seni Jesse'den ayrıldığından beri bu kadar mutlu görmemiştim . Paige: Bilmiyorum ama Jesse'yi unuttum. Paige gerçekten çok mutludur ama daha başına geleceklerden habersizdir. Paige odasına çıkar. Yatağında yatar. Kendini çok iyi hissediyordur. Bill'den çok hoşlanıyordur. Ve hep bu anı hayal etmiştir. Paige uyuya kalır. Sabah olur. Paige uyanır. Bu gün düne oranla çok daha iyidir. Hemen yatağından kalkar. Cep telefonunda bir mesaj vardır. Hemde Bill'dendir. Paige hemen mesajı açar . Mesajda Bill:Merhaba Paige Tom ve ben öğrenci yurdunda kalıyoruz. En azından burada bir malikane alıncaya kadar. Bu gün buraya gelmeye nedersin? Paige çok heyecanlanır. Hemen siyah dar paça pantolonunu ve siyah iskelet kafalı t-shirt'ünü üstüne geçirir. Hemen ışınlanır. Bill'in odasına gelir. Bill:Selam Paige. Bill yatağının üzerinde söz yazmaya çalışıyordur. Paige:Söz mü yazıyorsun? Bill:Evet. Paige:Bende arada söz yazarım istersen sana yardım edebilirim. Bill:Olur. Paige:Konu ne? Bill:Aslında senin hakkında bir şarkı yazmayı düşünüyorum. Paige: O zaman yardım edemem ama arada kopya verebilirim. Bill:Olur. Bill ve Paige çok yakınlaşmışlardır. Paige Jesse'yi bile Bill kadar sevmemiştir. Bill'de Paige çok seviyordur. Hemde tanışalı daha 2 gün bile olmamıştır. Paige ve Bill sarılırlar. Jesse'de onları camdan görmüştür. Jesse'nin yeni sevgilisinin olmasının nedeni Paige'i kıskandırmak ve Paige'in ona geri dönmesini sağlamaktır. Ama Jesse bunu görünce yıkılır. Jesse'de oraya bir arkadaşını görmek için gelmiştir. Paige eğer o mesajı görmeseydi belki Jesse üzülmeyecekti ve hala Paige'in ona dönmesini bekleyecekti. Ama Jesse pes etmeyecekti. Bir şekilde Paige'in ona geri dönmesini sağlayacaktı...

Out ---------------------------------------------------------------------

En son Paige Hilary H. Bledel tarafından C.tesi Haz. 21, 2008 2:45 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Paige Hilary H. Bledel

Kadın

Character Shett
Büyü Gücü:
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimeC.tesi Haz. 21, 2008 12:06 am

Bu rp'yi cuma günü aşka bir sitede yaptım. Bu günde cuma zaten Very Happy

Ama o sitedeki karakterime göre yaptım Very Happy

Bu sitede Jesse ile ayrılmadık Very Happy
Eleonore Shannon Wood
Eleonore Shannon Wood

Kadın
Rp Yaşı : Cornwall
Rp Partneri : James Daniel Black
Savaş Tarafı : ÖY
Asa : Ejder Nefesi
Durum : Paige Hilary H. Bledel Eglenmi

Character Shett
Büyü Gücü:
Paige Hilary H. Bledel Left_bar_bleue10/10Paige Hilary H. Bledel Empty_bar_bleue  (10/10)
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 10:07 am

Renklendirmeler iyi eğil. Mat renkler daha hoş durur. Güzel Rpg'lerde de genellikle soluk renkler tercih edilir.

Konuşmaları yine satır başna yazmamışsın. Her bir konuşma ayrı bir satıra yazılacak.

Yazım yanlışın var. Kelimeleri yanlış yazmak gibi yanlışlar yani.

Anlatım pek akıcı değil. Olayları çok kısa tutmuşsun.

Betimlemelerini arttırmalısın. Böylece daha hoş Rp'ler yapabilirsin.

Sonuç: Rp dershanemizde seni sıkça görmek istiyorum canım...
http://sanalhogwarstokulu.turkforumpro.com/index.htm
Paige Hilary H. Bledel

Kadın

Character Shett
Büyü Gücü:
Özel Yetenek:

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 10:38 am

Ben bu rp dershanesinden kurtulamayacağım gaalba Very Happy
Miley Elise Cyrus Bledel
Miley Elise Cyrus Bledel

Kadın

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 7:53 pm

Bnede Alicia renklendirme ii deil konuşmalarda yeni satıra geç yazım yanlışıda var sen rp dershanemize gel..
Simone Catherine Cardone
Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü
Simone Catherine Cardone

Kadın
Rp Yaşı : Presston
Rp Partneri : İlgilenmiyor.Kerberos'ta unuttuya beni :'(
Savaş Tarafı : öℓüм уιуєη/кαяαηℓıк &

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimePtsi Haz. 23, 2008 8:05 pm

Pardon Ama benim de bi baksan..Jacenia Lea MARİSHA...
Miley Elise Cyrus Bledel
Miley Elise Cyrus Bledel

Kadın

MesajKonu: Geri: Paige Hilary H. Bledel   Paige Hilary H. Bledel I_icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 8:24 pm

Bakıldı ama bi daha böyle şeyler yazmasan iyi olur.

Paige Hilary H. Bledel
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Paige Hilary Halvert
» Paige Hilary Halvert
» Bill.K.Bledel
» Bill K. Bledel